Trend
Szponzorált tartalom

Három napon át tart a szülinapi buli a Huawei élményboltjában (x)

Nemcsak bolt, élménycentrum is: február 14. és 16. között egy sor készülékkedvezménnyel és meglepetés finomságokkal is várja a látogatókat a Huawei első magyar Experience Store-ja egyéves születésnapja alkalmából a Shopmarkban.

Márkaboltot nyitni viszonylag könnyű. Kiválasztunk egy üzlethelyiséget, ízlésesen berendezzük, feltöltjük a gyártó aktuális termékeivel, majd segítőkész munkatársakkal a vevők rendelkezésére állítjuk. Az egyéves születésnapját ünneplő budapesti Huawei Experience Store azonban a maga nemében különlegesebb, éppen ezért került a névbe az „experience”, azaz élmény szó is. Budapesten kívül például Moszkvában, Dubajban, Kuala Lumpurban, Szingapúrban, Mexikóvárosban és Milánóban is nyílt már a magyar fővárosihoz hasonló exkluzív üzlet.

Már 2013-ban, a cég első nemzetközi Experience Store-jának megnyitásakor arról beszélt a Huawei fogyasztói üzletágáért felelős igazgatója, Richard Yu a kínai Sencsenben, hogy a Huawei Experience Store üzleteknek egyedinek kell lenniük, hogy többet adjanak az embereknek egy újabb pénzköltési lehetőségnél. A Huawei élmény-üzletei ezért az egyértelmű funkciók mellett elsősorban kikapcsolódási lehetőségeket és szórakoztatva oktató programokat kínáló találkozási pontot jelentenek mindazoknak, akiket érdekelnek a modern technológiai eszközök. E filozófia mentén nyílt meg az első magyar Huawei Experience Store tavaly február 16-án a budapesti Shopmarkban, amelynek egyéves születésnapja alkalmából az üzletben különleges ajánlatok és egy kis meglepetés is várja a látogatókat.

Élmények a köbön: a bicikliversenytől a kutyafotózásig
 

Természetesen a budapesti „élménybolt” esetében is alapvető, hogy itt folyamatosan megtalálható és kipróbálható a Huawei minden új eszköze a mobiloktól és tableteken át a laptopokig.  Az érdeklődők az üzletben dolgozó szakemberek segítségével testközelből ismerhetik meg a márkát, és azt, hogy mi mindenre képesek a gyártó újdonságai. Az üzlet munkatársai a személyre szabott tanácsadáson és szervizszolgáltatáson felül, különleges extraként, ha a készülék meghibásodása gyorsan orvosolható, akár azonnal is nekiállnak a javításnak: mire az ügyfél elvégzi a hétvégi nagybevásárlást, akár újra kézhez is kaphatja megjavított eszközét.

                                             

A modern és fiatalos környezetben minden olyan lehetőség adott, amelyet a Huawei vezetője az Experience Store-ok elindításakor felvázolt. Szórakoztató és oktató programok sora valósult már meg a budapesti üzletben: volt itt már telefonnal vezérelhető LEGO Batmobile verseny, szakértők által tartott Facebook-, YouTube- és Instagram-tipp- és trükktanfolyam, érdekes bemutató arról, hogyan lehet a filmekben használt zöld hátteres megoldásokat mobilon is alkalmazni, vagy épp a profi fotómodelleknek épp nem nevezhető kutyákról stúdió minőségű képeket készíteni. Előadott már sikeres influencer arról, hogyan lehet sztárrá válni a videó- és képmegosztó alkalmazásokban, vagy épp milyen módszerekkel érdemes a népszerű #foodporn ételfotókat valóban megkapóvá és gusztusossá varázsolni. Népszerű véleményvezérek meséltek arról, mi lehet a jó mobilos portrékészítés titka, de volt már a Huawei Watch GT 2 okosórával megbolondított beltéri kerékpárverseny és általános iskolásoknak szóló sulikezdő vetélkedő is.

Sok-sok szülinapi kedvezmény
 

Az élménybolt február 14–16. között első születésnapja alkalmából szuper készülékpromóciókkal várja az üzletbe látogatókat. Több okostelefont, hordozható eszközt és kiegészítőt is kedvezményes áron vásárolhatnak meg azok, akik betérnek a Shopmarkba. A szülinapi élmény persze nem lenne teljes finomságok nélkül, így az édesszájúaknak is kedvezünk az eseményen.

A gyártó első hazai Experience Store-ja a bevásárlóközpont nyitva tartásához igazodva, a Shopmark első emeletén, hétfőtől szombatig, 9-től 20 óráig, vasárnap pedig 9-től 18 óráig várja az ünneplő Huawei-készüléktulajdonosokat.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top