Trend

A H&M itthon is elindítja hűségprogramját

Ha most csatlakozol, 20 százalék kedvezményt kapsz a vásárlásodra. Menet közben pedig gyűjtheted a pontokat, nemcsak kedvezményekért.

Február 25-én Magyarországon is elindult a H&M Hűségprogramja. Ebben személyre szabott ajánlatokkal, különleges élményekkel és ajándékokhoz való hozzáféréssel jutalmazza a márka hűséges vásárlóit.

(Fotó: H&M)

Fotó: H&M

A klubtagok a kedvezmények mellett rendezvényekre és különleges ajándékokra is jelentkezhetnek.

A H&M Hűségprogram digitális, nincs szükség plasztikkártyára vagy papír alapú utalványokra az ajánlatok beváltásához – egyszerűen csak regisztrálni kell a H&M applikáción vagy a hm.com-on, vagy a már meglévő fiókot kell átváltani klubtagságra – így a klubtagok bárhol könnyen hozzáférhetnek digitális klubkártyájukhoz. Az ajánlatok és a pontgyűjtés online és az üzletekben egyaránt zajlik.

A H&M Hűségprogram egy kétlépcsős rendszer: bizonyos mennyiségű pont összegyűjtése után a H&M Klubtag Plus klubtaggá válik. Ezen kategória tagjai további egyedi ajánlatokat kapnak.

Milyen kedvezményekkel, előnyökkel jár a klubtagság?

Pontgyűjtés, extra kedvezmények a leárazott termékekre, ingyenes szállítás 12.000 forint felett és ingyenes visszaküldés online vásárlás estén, valamint további speciális ajánlatok és kedvezmények.

A Plus klubtagok ezen túlmenően további előnyöket élvezhetnek: előzetesen hozzáférhetnek a leárazásokhoz, egyedi hozzáférést kapnak a különleges kollekciókhoz, teljesen ingyenes szállítást és visszaküldést online rendelés esetén, valamint előzetes hozzáférésük lesz exkluzív eseményekhez és ajánlatokhoz.

Hogy lehet valaki Plus Klubtag?

Minden klubtag pontokat kap vásárlásai után:

  • 100 forintonként 1 pontot.
  • 750 pont felett aktiválódik a Plus klubtagság.

A H&M Hűségprogram elindulásának alkalmából minden vásárló, aki feliratkozik klubtagnak a H&M alkalmazásban vagy a hm.com oldalon február 25. és március 1. között, egy egyszeri 20 százalékos kedvezményt kap a teljes vásárlásából.

Ha szeretnél többet tudni a H&M hűségprogramjáról, kattints ide.

(Kiemelt kép: H&M)

Kapcsolódó cikkek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top