Trend

Ezek a ruhák jól fognak állni S-es és Xl-es méretű hölgyeknek is

Vannak fazonok, amiket igenis viselhetnek vékony, és telt hölgyek is. Ezt hirdeti Denise is, akinek videóit milliók lájkolják.

Denise Mercedes 670 ezer követővel büszkélkedhet TikTok profilján. Ellentétben megannyi tartalmatlan videóval, a kerekded hölgy leginkább olyan divattal, öltözködéssel kapcsolatos tartalmakat gyárt, amelyekkel önbizalmat ad másoknak, és bebizonyítja, hogy igenis állhat egy ruhadarab jól S-es és XL-es méretű hölgyeknek is. Ezekre a videókra 5 milliónál több lájkot szokott bezsebelni, és láthatóan sok embert inspirál, hogy merjenek változatosan öltözködni. Denise nem egyszerűen a pozitív testkép mellett harcol, hanem megmutatja, hogy nem kell krumpliszsákot hordaniuk azoknak sem, akik 44-es méretben keresnek ruhát maguknak. Bátran kombinálja az élénk és a sötét színeket, és jó érzékkel emeli ki a derekát.

Nagyot fut az idei szezonban a puffos ujj. Denise tanácsa, hogy magas derekú, vagy boyfriend stílusú farmerrel kombináljuk az ilyen felsőket, és persze emeljük ki a derekunkat, jó választás ehhez a széles öv. Ez a szett tényleg mindkettejüknek jól áll, de kevésbé hinnénk el, ha  csak kis mellű, vékony hölgyeken látnánk.

Telt és vékony hölgyek egyforma ruhában

A fehértől sem kell megriadniuk azoknak a hölgyeknek, akik 40-es méretnél nagyobb ruhát hordanak (Fotó:www.tiktok.com/@denisemmercede)

Szűk, mini? Naná! Az öv itt sem maradhat el, hiszen ezzel hangsúlyozzuk ki a derekunkat, valamint egy ideális alakformáló alsónemű sem árt. Talán csak a hosszú csizma nem a legjobb választás, de egy magas sarkúval már tuti! Az is biztos, hogy az önbizalom nélkülözhetetlen ehhez az összeállításhoz!

Lányok egyforma ruhában

Egy öv csodákra képes! (Fotó:www.tiktok.com/@denisemmercede)

A kantáros nadrág sincs alkathoz kötve. És félig leengedve nagyon vagány összeállítás bármilyen alkathoz. Azonban, ha az úszógumink nagyobb, akkor vagy alakformáló fehérneműt viseljünk, vagy lazább, nem testhezálló nadrágot vásároljunk.

Telt és vékony lányok egyforma ruhában

A kantáros nadrágok nem csak a gyerekeknek ideálisak (Fotó:www.tiktok.com/@denisemmercede)

A crop topokról, vagyis rövidebb szabású pólókról sokan gondolják, hogy csakis XS-es méretben ajánlott felvenni. Ám ez nem igaz! A lényeg, hogy megfelelő szabású farmert válasszunk hozzá, és közben a top jó helyen „vágja el” a felsőtestünket. 

Különböző alkatú nőkön hasonló ruha

Nem kell megijedni a haspólótól! (Fotó:www.tiktok.com/@denisemmercede)

 

Hogy mit tanulhatok ebből? Nos, a legfontosabb, hogy nem kell összehasonlítani magunkat a többiekkel, ugyanakkor bármilyen ruhát viselhetünk. Kell egy józan belátóképesség is, mi áll jól nekünk. Fogadjuk el önmagunkat, na meg a másikat is, és támogassuk, dicsérjük egymást, és akkor sok ilyen mosolygós képpel találkozhatunk.

Mit hordjunk idén tavasszal?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top