Trend
Szponzorált tartalom

A narancsbőrt el lehet tüntetni közvetlenül a nyár elején? (x)

A nyártól már csak néhány hét választ el bennünket, és közeledik az az időszak, amikor újra belebújunk a fürdőrucinkba és a rövid ruhadarabjainkba. Sok nő ezekben a napokban nagyon elégedetlen a kinézetével, és keresi a megoldást, hogyan szabadulhatna meg minél előbb a fenék és a combok bőrén „ékeskedő”, narancshéj kinézetű bőrtől. Lehetséges ez ilyen rövid idő alatt?

A narancsbőrt el lehet tüntetni közvetlenül a nyár elején? (x)

A nők nagy része ebben a harcban gyakran nem megfelelő kezeléseket választ, és csak a pénzét, az idejét, nem pedig a cellulitiszét veszíti el. Sokan kétségbeesnek, és teljesen belenyugszanak abba, hogy még egy nyarat fognak törölközőbe burkolva és szerencsétlenül eltölteni a strandon. Tényleg elveszített a csata közvetlenül a nyár előtt? A válasz NEM! Adott önkontrollal és a megfelelő termék használatával már néhány hét alatt csodát tehet. Elmondjuk, hogyan tüntetheti el a narancsbőrt, és új önbizalmat szerezhet, hogy minden gond nélkül végig tudjon sétálni a kedvenc strandján. A cikk végén felfedünk egy különleges trükköt, amelyet nagyon kevesen ismernek!

Minden nőnek van narancsbőre

Lehet valaki sovány vagy teltebb, a narancsbőr minden nőnél megjelenik. Még akkor is, ha rendszeresen sportol. A narancsbőr megjelenését több tényező befolyásolja. Ezek közül az egyik a női test felépítése, amely a szülésre van teremtve. A női kötőszövet rugalmas, ezért a terhesség során a női test képes a változásra. Ezt a rugalmasságot használják ki a zsírsejtek, amelyek elkezdenek belenyomulni és kitágítani azt. Amikor nyomást gyakorolnak az epidermiszre, az kívülről úgy néz ki, mint a mindenki által jól ismert narancsbőr. De mindannyian tudjuk, hogy ez nem lehet kifogás.

A mérgező zsebek kialakulása

A narancsbőrt el lehet tüntetni közvetlenül a nyár elején? (x)

Minél több a zsírszövet, annál kihangsúlyozottabb a narancsbőr. A zsírsejtek nyomása miatt csökken a vérerek átjárhatósága, ami nehezíti a méregtelenítést és a zsírlebontást. Ennek következményeként a kötőszövet elkezd megtelni zsebekkel, amelyekben zsírok, mérgek és víz van. A jellemzőjük, hogy nagyon makacsak, és nem lehet őket csak mozgással és egészséges étkezéssel eltüntetni. Ahhoz, hogy megszabaduljunk tőlük, szükség van még valamire. Gyakran valamilyen kozmetikai termékre, amely az aktív hatóanyagaival elindítja a méregtelenítési folyamatot.

>> Kattintson ide, hogy láthassa a terméket, amely a felhasználók több mint 92% -ánál eltüntette a narancsbőrt <<

A narancsbőr gyors eltüntetésének a módja

Emellett, ha csak néhány hét áll a rendelkezésére, a helyesen megválasztott módszerek használatával jelentősen csökkentheti vagy akár teljesen el is tüntetheti a narancsbőr jelenséget. Ha Önnek nem mindegy, hogyan néz ki fürdőruhában, és ha szeretne nyugodtan napozni a strandon, javasoljuk, hogy még ma kezdje el használni a következő, narancsbőr elleni kezelést. Mit kell tennie?

1. Figyeljen a hidratálásra

Fogyasszon nagy mennyiségű vizet (több mint két litert naponta), és kerülje a cukrozott és szénsavas italok fogyasztását. Szereti a kávét, és átengedi magát más rossz szokásoknak? A kávé, az alkohol fogyasztása és a dohányzás dehidrációt okoz, ezért ezen rossz szokásoknál meg kell növelni a vízfogyasztást. Még jobb, ha teljesen lemond róluk. A dohányzás nehezíti a narancsbőr elveszítésének a folyamatát, mert a nikotin gátolja a sejtek oxigénellátását. Ha nem megy másként, csökkentse a cigaretták számát !

2. Dobja ki az étrendjéből a következő élelmiszereket

Az étrendjéből hagyja ki a szénhidrátokat (cukor, fehér liszt, rizs, tésztafélék), telített zsírokat (hús, tej és tejtermékek), valamint a feldolgozott zsírokat (margarin, majonéz), mivel a felsorolt élelmiszerekből telítődnek meg a zsírsejtjeink. A megoldás a rostokban gazdag élelmiszerek fogyasztása, így felgyorsíthatja az anyagcserét. Ez magába foglalja a teljes értékű élelmiszereket, gyümölcsöket és zöldségeket. Nyáron egyáltalán nem nehéz ezt az étrendet követni, igaz?

A narancsbőrt el lehet tüntetni közvetlenül a nyár elején? (x)
3. Kezdjen el mozogni

És ezt még ma! A mozgás segíteni fog abban, hogy leszámoljon a zsírokkal, amelyek felelősek a narancsbőr kialakulásáért. Soha nem késő elkezdeni a testmozgást. Kezdetben elegendő a napi félórás séta, majd a gyakorlatok legyenek intenzívebbek. Próbálja ki a gyors gyaloglást vagy a kocogást, üljön kerékpárra, görkorcsolyázzon! Ne hanyagolja el a nyújtógyakorlatokat sem, és kezdje el bevezetni az anaerob tréninget, közben használjon könnyebb súlyzókat, vagy végezzen olyan gyakorlatokat, amelyekkel a saját testsúlyát használja. Guggolások, megnyújtott lépések, hasizomgyakorlatok, fekvőtámaszok stb. – ezeket naponta legalább 15 percig végezze, lehetőleg vagy korán reggel, a munkába indulás előtt, vagy az esti órákban, amikor már nincs olyan meleg.

4. Masszírozza magát

A narancsbőr elleni kezelésekben fontos szerepe van a vérkeringés serkentésének. Ezt elérhetjük a kritikus pontok kézi masszírozásával. Ez gyorsítja a méregtelenítést és csökkenti a narancsbőrzsebeket. A masszázsnak 10-15 percig kellene tartania narancsbőr elleni krém  (javasoljuk a CelluHit termék használatát, amelyet EZEN A CÍMEN találhat meg), radír vagy olaj használatával. Masszírozza a bokáktól vagy térdektől a combokon át a fenékig, az óramutató járásával megegyező irányban. A masszírozás fontos része a narancsbőr elleni kezelés, mert a rendszeres testmozgás, a megfelelő hidratáció és az egészséges étkezés kiegészítése. Most pedig itt az ideje, hogy feltegyük az i-re a pontot!

>> Engem is zavar a narancsbőr, és szeretnék mielőbb megszabadulni tőle, hogy a lábaim újra vonzóak legyenek <<

A narancsbőrt el lehet tüntetni közvetlenül a nyár elején? (x)
5. Használja a megfelelő narancsbőr elleni terméket

A kemény munkájának és az önkontrolljának az eredményei láthatóvá válnak, de a kinézetét tovább javíthatja, ha megfelelő, narancsbőr elleni terméket használ. A piacon található krémek és más hasonló termékek tengerében nehéz eldönteni, hogy melyiket válasszuk. Javasoljuk, hogy a vásárlás előtt informálódjon az egyes termékek tulajdonságairól, és ellenőrizze a tesztek eredményeit.

És most csukja be a szemét, és egy pillanatra jelenítse meg maga előtt a durva narancsbőrét, amelytől szeretne megszabadulni. Ezután képzelje el, hogy a strandon pihen, csakhogy most feleannyi narancsbőrrel és lényegesen feszesebb és simább bőrrel. Elhinné nekünk, ha azt mondanánk Önnek, hogy van olyan termék, amelynek a segítségével rövid idő alatt pont ilyen eredményt érhet el?

CelluHit narancsbőr elleni gél

A leellenőrzött narancsbőr elleni krémek közé tartozik a CelluHit gél is, amely tudományosan segít a narancsbőr elveszítésében, és szó szerint már  „máról holnapra” eredményt ad. A független és elismert intézetben, ahol teszteltük a hatékonyságát, arra a következtetésre jutottunk, hogy a CelluHit gél használóinál a combok körfogata akár 4 cm-vel is csökkenhet, és észrevettük, hogy 50%-kal kevesebb narancsbőrlyukacska maradt! Igen, jól olvasta, a tesztelés végén a narancsbőrük fele szó szerint eltűnt!

A narancsbőrt el lehet tüntetni közvetlenül a nyár elején? (x)A CelluHit gél titka az izoflavonoidok és a természetes összetevők – spirulina algakivonat, karnitin és koffein – tökéletes kombinációjában rejlik. Ezek az összetevők serkentik a bőr második rétegében, a dermiszben a kollagén termelődését. Ennek az eredménye a bőrszövet nagyobb feszessége, amely szó szerint lehetetlenné teszi a bőr alatti zsírszövet raktározását. Ez a termék ideális kiegészítő az Ön cellulitisz elleni kezelésében. Segítségével az Ön eredményei kiválóak lesznek, szégyenkezés nélkül felveheti azt a szexi fürdőruhát, amelyet már egy ideje nézeget.

A termékről további információkat a hivatalos szlovén weboldalon talál: www.loconatura.com/hu/#/celluhit-narancsbor-elleni-gel. A mai különleges akció keretében minden megrendelésnél ingyenes a postaköltség!

Ne habozzon, kezdje el még ma a narancsbőr elleni kezelést – rendelje meg a CelluHit gélt, amely segít Önnek a narancsbőr eltüntetésében, és ezen a nyáron úgy fog ragyogni, mint még sohasem!

A narancsbőrt el lehet tüntetni közvetlenül a nyár elején? (x)

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top