Trend

Egy perc alatt 32 pólót húzott magára a háromgyerekes apa

A nem akármilyen teljesítmény pedig Guinness-rekordot ért.
Az apukának felesége segített a rekorddöntésben.

A UPI-nak köszönhetően derült ki, hogy egy idahói pár a közelmúltban megdöntötte az egy perc alatt felhúzott pólók Guinness-rekordját. (Igen, minket is meglepett, hogy létezik ilyen.) A férj, David, felesége, Jennifer segítségével 60 másodperc alatt 32 előre kikészített pólót rántott magára, miközben a rekordkísérletről a hitelesíthetőséghez videót is készítettek:

Ahogy az a kicsit több mint két perces felvételen is jól látszik, a rekorddöntéshez nem csak szervezésre és sok-sok gyakorlásra, de megfelelő fizikumra is szükség volt. Az egy perc végére David ugyancsak kifulladt, és ahogy azt a videóban jelezte is, a rengeteg póló össze is nyomta a mellkasát.

A kísérlet egyébként sikeresnek bizonyult: David az elért eredményével megelőzte a korábbi csúcstartót, akinek egy perc alatt 31 pólót sikerült magára aggatnia. A párnak ráadásul nem is ez volt az első Guinness-kísérlete: Jennifer David közreműködésével megpróbált már megdönteni egy másik rekordot is, amiben neki kellett volna a leggyorsabban betekernie egy másik embert alufóliába.

Még több furcsa Guinness-rekord az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top