Trend

Victoria Beckham 5 divatkorszaka, amire nem lehet büszke

Victoria Beckham ma már kétségkívül a világ egyik legstílusosabb nője, ám nem volt ez mindig így. Több olyan korszaka is volt, amikor halmozta a divatbakikat. Ezeket idézzük most fel.

Az öregítős

A kilencvenes évek végén, kétezres évek elején a Spice Girls a végnapjait élte, Victoria Beckham pedig épp elhagyta az együttes tagjaként védjegyévé vált Posh Spice-os külsőt. Rövidre vágatta a haját, még jobban lefogyott és szálkásított és szoláriumozott, mintha kötelező volna. Ekkor még csak 25 éves volt, ám egy jó karban lévő negyvenhez közelítő nőt csinált magából.

Victoria Beckham a Rover British Fashion Awards gáláján

Victoria Beckham a Rover British Fashion Awards gáláján, 2000-ben (Fotó: Justin GoffUK Press via Getty Images)

Az összeöltözős

Victoria és David Beckham a kapcsolatuk elejétől kezdve előszeretettel jelentek meg összeöltözve, ami akkoriban még leginkább azt jelentette, hogy nagyjából ugyanazt a szettet vették fel férfi és női változatban és ez minimum valamelyikükek nem állt jól. A legemlékezetesebb ilyen szettjük a Mátrix-ihletésű bőrszerkó volt a Versace Club gálájáról. A házaspár egyébként a mai napig is rendszeresen összeöltözik, ám jó ideje már kellő kifinomultsággal és stílussal teszik ezt.

David és Victoria Beckham a 'Versace Club' gálán

David és Victoria Beckham a ‘Versace Club’ gálán  (Fotó: Justin GoffUK Press via Getty Images)

A szólókarrieres

2001-2002 környékén Victoria Beckham épp a szólókarrierjét akarta végre – meglehetősen görcsösen – beindítani, tette mindezt rettenetes műhajakkal, fejkendőkkel, villantós bőrszerkókban, és persze csípőnadrágokban. A külsejéből csak úgy sugárzott az erőltetettség, legalább annyira, mint a dalaiból.

2001-ben

2001-ben (Fotó: Dave Hogan/Mission Pictures/Getty Images

A focistafeleséges 

2003-2004 környékére énekesnőként gyakorlatilag megbukott, ekkor lépett át a divatiparral kacérkodó focistafeleség szerepkörbe. Az esetek többségében a testfelületeit alig takaró, giccses koktélruhákat viselt és egyre gyakrabban mutatkozott divateseményeken, illetve ismert divattervezők oldalán. Elkészítette első ruhakollekcióját is a Rock & Republic márka számára, ami persze még nem lehetett különösebben komolyan venni.

A 2003-as MET-gálán

A 2003-as MET-gálán (Fotó:

A műnős

Mindenkori stílusbeli mélyrepülését 2007-ben produkálta. A haját szőkére festette, grillcsirke színűre szolizta magát és lufiszerűre műttette a melleit, melyeket következetesen nyakig felpolcolva hordott. Erre az időszakára egyébként maga sem büszke, azóta többször is bevallotta, hogy ha újrakezdhetné, nem végeztetne semmilyen szépészeti beavatkozást. 

Victoria Beckham 2007-ben

Victoria Beckham 2007-ben (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Olvass még Victoria Beckhamről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top