Trend

Institut Esthederm – A prémium kategóriás bőrápoló márka Magyarországra érkezett

Az Institut Esthederm francia bőrápoló márka a prémium kategória hazai újdonsága, mely a bőr esztétikai szolgálatára specializálódott.

A Bioderma gyártója, a NAOS prémium kategóriás bőrápoló márkája a napokban jelent meg Magyarországon, az Institut Esthederm kozmetikumai elsősorban a bőröregedés folyamatának lassításában és szépségének megőrzésében nyújtanak segítséget.

Míg a Bioderma a bőr egészségét őrzi hosszú távon, addig az Institut Esthederm a bőr esztétikai szolgálatára specializálódott. A márkát Jean-Noël Thorel nemzetközileg elismert francia gyógyszerész-biológus alapította 1978-ban, aki a hetvenes években hozta létre saját vállalatát, mely újszerű megközelítéssel állt elő a szépségápolás kapcsán. Ökobiológiának nevezett nézete bőrünk saját ökoszisztémájára épít, a természetes mechanizmusok megerősítését helyezve fókuszba. Thorel elmélete szerint ugyanis bőrünknek elsősorban meg kell tanulnia, hogyan működjön megfelelően, ahelyett, hogy azt különböző készítményekkel túlkezelnénk.

Institut Esthederm

Institut Esthederm

Az itthon újdonságnak számító márka 36 terméke jelent meg, melyek kozmetikai szalonokban, valamint gyógyszertárakban és online érhetők el. A márka legnépszerűbb termékei közé tartozik a Cellular Water Mist celluláris víz tartalmú, antioxidánsokat tartalmazó arcpermet. Fő alkotóeleme, a celluláris víz, az Institut Esthederm formula központi hatóanyaga, mely a bőrt láthatóan szebbé és feszesebbé teszi: “hasonlóan a bőrben lévő vízhez, az arcpermet tökéletes ozmózisban van a sejtekkel, megnöveli az életerejüket és megadja az ideális működésükhöz szükséges energiát.” – olvashatjuk az újdonság ismertetőjében. 

Szintén toplistás termékcsaládjuk az Intenzív Hyaluronos Bőrápoló család, a készítményekben egy Hyaluronic® névre keresztelt, szabadalmazott formula gondoskodik a bőr hidratálásáról: egyszerre tölti fel belülről vízzel a szöveteket és rehidratálja a bőr felső rétegeit. Szemkörnyékre kifejlesztett ápolót, hidratáló arckrémet és szérumot is tartalmaz a termékcsalád.

INSTITUT ESTHEDERM - LIFT&REPAIR ABSOLUTE SMOOTHING CREAM
Megnézem
Összes kép (7)

Érdemes megemlíteni a Derm Repair regeneráló szérumot és a lifting hatású Lift & Repair absolute ránctalanító krémet is, előbbi egy folyékony, könnyű textúrájú anti-aging bőrápoló, mely minden bőrtípus számára megfelelő lehet, ígéretei szerint “hatóanyagai a bőr mélyebb rétegeibe hatolnak, hogy megóvják a tartószövetek működőképességét”. Az arckrém erőssége a bőrregeneráló hatás, rendszeres használatától – az úgynevezett Soft Focus technológiájának köszönhetően – az arc üdébb, fiatalosabb és frissebb lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top