nlc.hu
Trend
Mihalik Enikő legszebb ruhái

Mihalik Enikő 8 legszebb ruhája a kifutóról

Mihalik Enikő közel két évtizedes pályafutása során számos lenyűgöző ruhát viselt a kifurón. Ezek közül válogattuk ki a legszebbeket.

Mihalik Enikőt 15 éves korában, egy bevásárlóközpontban fedezték fel. 2002-ben megnyerte az Elite Model Look hazai versenyét, a nemzetközi döntőn pedig negyedik helyezett lett. Modellkarrierje beindult, ám a nagy áttörést a 2006-os év jelentette, amikor a Chanel haute couture kollekciójának bemutatóján léphetett kifutóra. 

A 33 éves magyar topmodell immár közel két évtizede tartó pályafutása során feltűnt a legnevesebb magazinok címlapján, illetve divatanyagiban, így egyebek mellett az  i-D-ben, a V-ben, az Elle-ben, a Playboyban, a Harpers’s Bazaarban és természetesen a Vogue több nemzetközi kiadásában. Számos neves márka, többek között a Balmain, a Shiseido, a MAC, az YSL vagy a Gucci kampányában is szerepelt. Kifutói modellként pedig több mint ötven neves tervezővel, illetve divatházzal dolgozott együtt. 

Következzenek most pályafutása legszebb ruhái, melyeket a kifutón viselt!

Balmain

Pierre Balmain 2009

Balmain, 2009 tavasz-nyár (Fotó: Chris Moore/Catwalking/Getty Images)

A Balmain 2009-es tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján a topmodell ebben a szegecses-tüllös fekete estélyiben vonult, mely hibátlan alakját is kiemelte.

Chanel

Chanel, 2009

Chanel, 2009 ősz-tél (Fotó: Karl Prouse/Catwalking/Getty Images)

Mihalik Enikő több alkalommal is kifutóra léphetett a Chanel bemutatóin, illetve Karl Lagerfeld saját márkájának egyik divatshow-ján is. Ezt a zseniálisan jellegzetes Chanel szett a francia divatház 2009-es őszi-téli kollekciójából való.

Mary Katrantzou

Mary Katrantzou 2013

Mary Katrantzou, 2013 tavasz-nyár (Fotó: Chris Moore/Catwalking/Getty Images)

A drámai printekkel díszített ruháiról ismert görög divattervezővel, Mary Katrantzou-val is dolgozott. A kreátor 2013-as tavaszi-nyári kollekcióját a postai bélyegek inspirálták, Enikő pedig mind közül az egyik leglátványosabb ruhát mutatta be a londoni divathéten.

Valentin Yudashkin

Valentin Yudashkin, 2013

Valentin Yudashkin, 2013 tavaszi-nyár (Fotó: Victor Boyko/Getty Images)

Valentin Yudashkin orosz divattervező 2013-as tavaszi-nyári bemutatóján a magyar sztármodell a záró look-ot, ezt a légiesen extravagáns menyasszonyi ruhát prezentálta. De még hogy!

Antonina Zablotoska

Gombold újra! gála

Gombold újra! döntő, 2014 (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Az akkor már 5 éve kizárólag külföldön dolgozó Mihalik 2014 októberében hazatért, mégpedig azért, hogy megnyissa a Gombold újra! öltözéktervezési pályázat döntőjét. A Városligeti Műjégpályán megrendezett gálán Antonina Zablotoska cseh tervező kreációjában vonult, melyet a magyar Országház inspirált.

Victoria’s Secret

Victoria's Secret 2014

Victoria’s Secret, 2014 (Fotó: Antonio de Moraes Barros Filho/WireImage)

Még a legnevesebb szupermodellek számára is komoly presztízst jelentett, ha szerepelhettek a Victoria’s Secret divatbemutatóin. Mihalik Enikőnek ez kétszer – 2009-ben és 2014-ben – is megadatott. A topmodell napi több órás, kemény edzésekkel készült a show-ra, ahol 2014-ben ezt a tollas tündér outfitet viselte.

Ralph & Russo

amfAR gála 2018

 Ralph & Russo, amfAR  gála (Photo by Danielle Venturelli/amfAR/Getty Images for amfAR)

A 2018-as, cannes-i amfAR gála kifutóján Enikő vérbeli dívaként vonult fel a brit Ralph & Russo szinte folyékonynak tűnő vörös estélyijében.

Bottega Veneta

CR Runway x LuisaViaRoma

Bottega Veneta (Fotó: Estrop/Getty Images)

Bár az utóbbi években már ritkán vállal kifutói munkákat, egy-egy színvonalas felkérésre azonban igent mond. Ilyen volt az olasz LuisaViaRoma luxusáruház fennállásának 90. évfordulója alkalmából, tavaly nyáron, Firenzében megrendezett gála is, ahol Enikő ezt a szexi Bottega Veneta szettet mutatta be.

(Nyitókép: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images)

Olvass még Mihalik Enikőről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top