Trend

Érkezik a 9. Krémmánia Beauty Box, rekordértékű lett a szépségdoboz

Pár nap múlva érkezik a 9. Krémmánia Beauty Box, szuper bőrápolókkal és sminktermékekkel. Hogy pontosan mit rejt, az még titok, néhány dolgot azonban elárulhatunk róla.

Csupa Krémmánia-kedvenc került a legújabb, immár kilencedik Krémmánia Beauty Boxba, ráadásul a kozmetikumok összértéke minden eddigi rekordot megdöntött. A termékek összértéke nem kevesebb mint  30 011 Ft lett, a doboz ára azonban csak 5890  Ft plusz postaköltség, utóbbit pedig meg is spórolhatjuk, ha két dobozra adjuk le a rendelést. A Beauty Box pontos tartalmát ugyan nem árulhatjuk el, annyit azért elmondhatunk, október 2-án érdemes időben a gép elé ülnie annak, aki meg akar belőle legalább egyet kaparintani, mert a kozmetikumok tényleg szuperek. Vannak köztük hasznos bőrápolók, luxus kincsek és arcápoló kedvencek – mutatjuk is a márkákat, amik belekerültek a dobozba.

10. Krémmánia Beauty Box

10. Krémmánia Beauty Box

A 9. Krémmánia Beauty Box-ban a következő márkák sikertermékei lesznek:

Avon

Érkezik a 10. Krémmánia Beauty Box, rekordértékű lett a szépségdobozA márkától egy olyan sminktermék került az őszi szépségdobozba, mely már régóta nagy népszerűségnek örvend a Krémmánián. Az adatlapjára érkezett vélemények szerint ugyanis nem csak nagyon könnyű vele dolgozni, de a tartóssága is tökéletes, ár-érték arányban is igazán szuper választás.

Carmex

Érkezik a 10. Krémmánia Beauty Box, rekordértékű lett a szépségdobozEsetében talán talán nem nagy meglepetés, ha elmondjuk, egy Carmex ajakápoló lesz majd a dobozban. No, de melyik? Ha megnézitek a Krémmánia oldalát, gyorsan leszűkíthetitek a listát, a kiválasztott ajakápoló ugyanis az egyik legnépszerűbb változat, mely évek óta szorgalmasan gyűjti az ötcsillagos véleményeket. 

Dove

Érkezik a 10. Krémmánia Beauty Box, rekordértékű lett a szépségdobozMár hosszú évek óta kategóriaelső ez a púderes tisztaság illatú, ¼ rész hidratáló krémet tartalmazó kozmetikum. Igazi klasszikus darab, aminek úgy gondoljuk, mindenki örömmel a hasznát veszi majd.

Estée Lauder

Érkezik a 10. Krémmánia Beauty Box, rekordértékű lett a szépségdobozAz Estée Lauder luxusmárkától két termék is kerül a dobozba, melyek közül az egyiket méltán nevezhetjük sminktermékei királynőjének is. A kozmetikum egy-egy igazán nőies és telt színű árnyalatban érkezik leendő tulajdonosához. 

Estée Lauder

Érkezik a 10. Krémmánia Beauty Box, rekordértékű lett a szépségdobozKevés olyan kozmetikum van, mely a Krémmánia indulása óta az oldal legnépszerűbb termékei között szerepel, az Estée Laudertől a boxba került bőrápoló azonban ilyen. Hiába a borsosabb ár, nagy kedvenc a Krémmániások körében, a boxba ráadásul a nemrég megújult változatából tettünk egy utazó kiszerelésűt.

Geek & Gorgeous

Érkezik a 10. Krémmánia Beauty Box, rekordértékű lett a szépségdobozA Krémmánia alapítójának, Rácz Juditnak a Helia-D kozmetikai céggel alapított közös márkája már több olyan arcápolót is piacra dobott, melyek kiváló értékeléseket kaptak az oldalon. Közülük is most az egyik legnépszerűbb termék került bele a dobozba, mely biztosan feldobja majd az őszi arcápolási rutinodat! 

Helia-D

Érkezik a 10. Krémmánia Beauty Box, rekordértékű lett a szépségdobozA magyar márkától egy igazi őszi kozmetikumot rejt a szépségdoboz, mely szuperül hidratál, hamar beszívódik, és még az illata is mennyei. A hűvös időjárásban biztosan hasznát veszitek majd, reméljük nálatok is olyan remekül teljesít majd, mint eddigi véleményezőinél. 

Himalaya

Érkezik a 10. Krémmánia Beauty Box, rekordértékű lett a szépségdobozMár több százan véleményezték a márkától a boxba beválogatott terméket, mi több, a vélemények nagy része kategóriája legjének találta. Jó hatását papajából és ananászból növényi enzimtechnológiával nyert gyógynövényes formulája biztosítja.

Ilcsi

Érkezik a 10. Krémmánia Beauty Box, rekordértékű lett a szépségdobozA Krémmánián nagyon népszerű magyar kozmetikai márka egyik legkedveltebb termékét rejti a Beauty Box, mely  azon túl, hogy simítja, nyugtatja a bőrt, még hidratáló, hámosító és bőrszépítő hatással is bír. 

Moyra

Érkezik a 10. Krémmánia Beauty Box, rekordértékű lett a szépségdobozA márkától több termék is toplistás kategóriájában, közük most egy gyorsan száradó, már egy rétegben is tökéletes fedést biztosító, szépen terülő és tartós termék került a dobozba. Öt különböző színárnyalatot kaptunk, melyek közül egy-egy árnyalat érkezik majd új tulajdonosához. 

Tresemmé

Érkezik a 10. Krémmánia Beauty Box, rekordértékű lett a szépségdobozAlig pár hónapja érkezett Magyarországra a top fodrászmesterek körében is népszerű hajápoló márka, máris a Krémmániás kedvencek közt találta magát több terméke is. Arról, mely közülük a dobozba került, a Krémmániások olyanokat írtak, mint hogy mennyei az illata és állaga egyaránt, használata után pedig puha, illatos és élettel teli lett hajkoronájuk.

Uriage

Érkezik a 10. Krémmánia Beauty Box, rekordértékű lett a szépségdobozAz Uriage dermokozmetikai márkától kiválasztott termék a Krémmániás vélemények zöme alapján kíméletesen nyugtatja, hidratálja a legérzékenyebb bőrt is, köszönhetően annak, hogy bőrbarát, izotóniás, valamint ásványi anyagokban és nyomelemekben kiemelten gazdag bőrápolóról van szó.

A 9. Krémmánia Beauty Boxot ezen az oldalon tudjátok megrendelni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top