Trend

Az Erő legyen mindig veled a Pandora Star Wars kapszulakollekciójával!(x)

Nemrég jelentette be a Pandora a Lucasfilmmel való együttműködését, a várva várt első kapszulakollekció darabjait pedig már a mi univerzumunkban is beszerezhetik a Star Wars és az ékszermárka rajongói.

Az Erő legyen mindig veled a Pandora Star Wars(TM) kapszulakollekciójával!(x)
Az ékszerek a Csillagok háborúja világának népszerű karaktereit és szimbólumait ábrázolják. A kollekcióhoz a tervezők egy karkötőt, 10 különböző karakter-charmot és egy limitált kiadású gyűjtői darabot álmodtak meg.

A 12 darabos kollekció a Star WarsTM legenda ünneplése: a legendáé, mely az egész világ képzeletét rabul ejtette. Az ékszerek a részletgazdag design mellett a fenntarthatóságuk miatt is figyelemre méltók: 71%-ban újrahasznosított sterling ezüstben testesülnek meg a Star WarsTM filmek és szeretett karaktereik.

A kollekció megalkotása során a Pandora tervezői végig szoros együttműködésben dolgoztak a Lucasfilm munkatársaival annak érdekében, hogy minden egyes darab tükrözze a kultikus filmek hangulatát.

„A Csillagok háborúja futurisztikus, mégis vintage stílusát szerettük volna megidézni, amely a trilógiától egészen a The Mandalorian címen futó új Disney+ sorozatig körülöleli a műveket – mondják a Pandora kreatív igazgatói, Francesco Terzo és A. Filippo Ficarelli – Rengeteg munkával, bonyolult tervezési folyamatok kialakításával és különleges kézműves technikák segítségével sikerült a filmbeli karakterek ékszerekké alakítása.”

Az Erő legyen mindig veled a Pandora Star Wars(TM) kapszulakollekciójával!(x)
A kollekcióból a charmok mellett nem maradhatott ki a Pandora ikonikus Moments kígyólánc kapcsos karkötője sem: most a Star WarsTM film logója díszíti a közkedvelt ékszert. Ez a karkötő remek alapot ad ahhoz, hogy kimutasd a Sith Nagyúr iránti tiszteletedet a kézzel felvitt fekete tűzzománccal díszített Star WarsTM Darth Vader charmmal vagy viseld a Star WarsTM A gyermek charmot emlékeztetőül gyermeki lényedre és intuitív bölcsességedre!

Az Erő legyen mindig veled a Pandora Star Wars(TM) kapszulakollekciójával!(x)
Fedezd fel a kollekciót a Pandora üzletekben vagy online! Érdemes sietned, hiszen a kollekció limitált, a készlet erejéig, de legkésőbb december 31-ig érhető el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top