Trend

Unboxing és teszt: 9. Krémmánia Beauty Box

Lássuk, mit rejt a 9. Krémmánia Beauty Box!

Ismét pillanatok alatt elkapkodták a Krémmánia Beauty Box-ot, mutatjuk, milyen szuper dolgokat rejtett, sőt, le is teszteltük őket, így azt is megtudhatjátok, miként teljesítenek. 

Avon – True Diamonds Szemkontúrceruza

Már több mint 400 vélemény érkezett a Krémmánián az Avon csillámos szemkontúrceruzájára, melyek többsége határozottan pozitív és lelkes. Tartósságát, a szín intenzitását egyaránt sokan kiemelték, és valóban, a reggel elkészített smink estig a helyén marad. Szépen tartja magát, színe az alsó vízvonalban és szemhéjon sem kenődik el. A csillámok látványosak, de nem túlzóak, általános ragyogást adnak a szemkontúr vonalának. A ceruza közepesen puha, de az ív szépen alakítható vele.

Carmex – Classic Tégelyes Ajakápoló

A márka ajakápolói nagy népszerűségnek örvendenek a Krémmánián, a boxba az eredeti változat tégelyes kiszerelése került. A benne található mentol frissítő érzést nyújt, állagának köszönhetően szépen eloszlatható, elég egy picit felvinni ajkainkra, és hosszan érezni fogjuk az ápoló, védő hatást. Rúzs alá is nagyon jó, szépen puhítja az ajkakat. Most ősszel és majd télen kifejezetten jól jön, ha lapul egy ilyen a táskában, vagy ha bekészítjük az íróasztalunkra. Arra azért figyeljünk, hogy tiszta kézzel nyúljunk bele a tégelybe.

9. Krémmánia Beauty Box

9. Krémmánia Beauty Box

Dove – Original Dezodor

A klasszikus „kék illatú” dezodor került a dobozba, mellélőni vele lehetetlen. Illata kellemes, nem tolakodó, és ami fontos, nem nyomja el parfümünk illatát, a kellemetlen szagokat mégis messzire űzi. A Krémmánia legnépszerűbb dezodorjának számít, és ezzel a tesztelés alapján egyet is tudunk érteni.

Estée Lauder – Advanced Night Repair Szérum

Belekerült a boxba A Nagybetűs Szérum is, a luxusmárka ANR széruma még magas árfekvése ellenére is nagy népszerűségnek örvend a Krémmánián, most pedig a doboztulajdonosok letesztelhetik képességét. Illata enyhe, gyógynövényes jellegű, áttetsző, sárgás színű, picit sűrűbb folyadék, ami elkenve mégis rendkívül könnyed a bőrön. Tökéletesen felszívódik, hidratáló, intenzív bőrápoló hatását azonnal érezni. Semmilyen ragacsos érzet nem maradt utána a bőrön, csak reméljük, hogy a hatása ilyen ütemben fokozódik majd, mire az utolsó csepphez érünk.

Estée Lauder – Pure Color Envy Sculpting Lipstick

Az Estée Lauder egy másik termékkel is képviseltette magát a Beauty Boxban, méghozzá a Pure Color Envy Sculpting ajakrúzzsal, amiből hatféle árnyalat került meglepetésszerűen az egyes dobozokba. Hozzánk egy igazán nőies, leheletnyit barnás, kicsinykét bordós árnyalat érkezett, mely a Fragile Ego fantázianevet viseli. Gyönyörű telt, meleg színe van, nagyon szépen kenhető, építhető a szín. Szuper érzés viselni és érezhetően hidratál is, nem kell aggódni, hogy kiszárítaná ajkainkat. Kopása egyenletes, inkább szép lassan eltűnik, így nem feltűnő az sem, ha néhány óra elteltével egy kis frissítésre van szüksége a színnek.

Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick

Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick

Geek & Gorgeous – 101 HA 5 Rich Szérum

Áttetsző, illatmentes, némiképp sűrű állagú hidratáló szérum, mely a száraz és/vagy vízhiányos bőrűek megmentője lehet. Bátran felvihető a szemkörnyékre is, nagyon jól hidratál, gyorsan felszívódik és a soklépéses arcápolási rutinba is könnyedén beilleszthető volt. Reggel zsíros bőrűeknek hidratáló krém helyett is szuper lehet, ugyanis nem nehezedik a bőrre és nem kell aggódni, hogy a fényvédő krémmel együtt már sok lenne a jóból.

Helia-D – Hidratáló Kézkrém Extra Száraz Bőrre

Ahhoz képest, hogy mennyire tápláló, bőrpuhító ez a kézkrém, egészen könnyed állagú és gyorsan beszívódik a hidratálásra szomjazó bőrbe. Mostanság vélhetően mindannyiunk ezzel az állapottal küzd, így szuper szolgálatot tesz a Helia-D terméke. Illata kellemes, édeskés és virágos, könnyed illatú és meglepően kevés is elég belőle, hogy szépen regenerálja a száraz bőrt. Hatása pár kézmosásig kitart és pozitívuma, hogy nincs olajos-ragacsos érzete tőle kezeinknek.

Himalaya – Sparkly White Fogfehérítő Gyógynövényes Fogkrém

Nagy jól egyensúlyoz a gyógynövényes és mentolos ízvilággal ez a fogkrém, egyik sem nyomja el a másikat, összességében pedig kellemes, enyhe ízt kapunk. A szokásos, ajánlott mennyiség elég belőle, megfelelően habzik, de nem túlzóan és reméljük, hosszú távon a dobozán található ígéret szerint fogaink fehérségéért is sokat teszt. 

9. Krémmánia Beauty Box

9. Krémmánia Beauty Box

Ilcsi – 7 Gyógyfüves Pakolás

A magyar márka egyik legnépszerűbb terméke ez a pakolás, mely valóban utolsó grammjáig gyógyfüves, konkrétan kicsiny növénydarabkák is találhatók a világoszöld, krémállagú arcmaszkban. Felvinni, eloszlatni a bőrön könnyű, 15-20 perc alatt szárad meg a bőrön, majd langyos vízzel szépen, dörzsölés nélkül lemosható. Bőrnyugtató, hidratáló hatású, kifejezetten az érzékeny, gyulladt bőr számára kialakított maszk, mely érezhetően lággyá

Moyra – Gel Look Körömlakk

A körömlakkokból öt különböző árnyalat valamelyike került a szépségdobozokba, hozzánk egy világos barackszínű jutott el kipróbálásra. Két rétegben tökéletes fedést adott, könnyű volt egyenletesen felvinni, az eredmény pedig igazán szép, fényes. Tartóssága megfelelő, 2-3 napig gond nélkül fennmarad, fedőlakkal pedig ez tovább is kitolható. Száradása egy rétegben nagyon gyors, a második rétegnél pár percet érdemes várni, nehogy elrontsuk az eredményt. 

Moyra Gel Look Körömlakk

Moyra Gel Look Körömlakk

Tresemmé – Biotin + Repair 7 Sampon Károsodott Hajra

A Tresemmé samponjai villámgyorsan a népszerűségi listák elejére kerültek a Krémmánián, és most már értjük, hogy miért. Igaz, a dobozban „csak” az egyik legújabb, károsodott hajra kialakított sampon lapult, még balzsam nélkül is érezhető szuper ápoló és tisztító hatása. Ez a típus jól jöhet. ha festetjük, vasaljuk vagy épp göndörítjük hajunkat, nem szárítja a fejbőrt, miközben láthatóan regenerálja a hajszálakat. Árkategóriájában mindenképp figyelemre méltó képességű.  

Uriage – Eau Thermale D’Uriage Termálvíz Spray

Azt csak hisszük, hogy a termálvizes spray csak a nyári hőségben jöhet jól! Beindult a fűtési szezon, vagyis szép lassan mindannyian a száraz levegőjű otthonokban és/vagy irodákban ücsörgünk majd, ahol bizony jól fog jönni, ha időnként fújunk az arcunkra egy kis hidratáló permetet. Nyugodtan mehet smink fölé is, nem fogja eláztatni, szépen porlasztja a folyadékot a spray feje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.