nlc.hu
Trend

Menyasszonyi ruha online rendelés

Ezért gondold át kétszer, ha menyasszonyi ruhát rendelnél webshopból!

Csak óvatosan az online esküvői ruha rendelésekkel!

Sokan a koronavírus-járvány miatt az online vásárlási megoldásokat választjuk biztonsági és kényelmi okokból is – ez azonban mindig rejt némi kockázatot. Van úgy, hogy a méret nem stimmel, van, hogy a szín festett egészen másképpen a képernyőn keresztül, és az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem azt kapjuk, amire vártunk. Így járt a 23 éves Meaghan, aki a gyönyörű menyasszonyi ruha helyett egy feslett függönyszerű rongyot kapott.

Kiakadt a neten rendelt esküvői ruhára

Fotónk illusztráció (Unsplash)

A pórul járt menyasszony egy csodaszép, fehér, csipkés ruhát rendelt, V-nyakú kivágással, ehelyett azonban egy ronda fehér függönyhöz hasonlatos darabbal kellett beérnie. Mivel szerencsére csak nyáron lesz az esküvője, a bosszankodás helyett a dolog humoros oldalát nézte. „Nem tudtam nem nevetni” – ismerte el, pedig először visszatérítési igényét sem fogadták el.

A pénzvisszatérítéshez ugyanis meg kellett volna tartania az eredeti csomagolást, ezt azonban nem tette meg. Kisebb hercehurca után mégis visszafizették neki a ruha árát, így végül a ruhakatasztrófából egy jó poén lett. Meaghan viszont ezek után valószínűleg többet nem vesz menyasszonyi ruhát a webshopban.

(A fotókat ezen a linken nézhetitek meg)

Ők is ráfáztak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top