Trend

Egy japán cég névjegykártyákat nyomtat a védőmaszkokra

A maszkviselés business szempontból nem mindig előnyös: nehéz úgy vizuális nyomot hagyni egy ügyfél fejében, ha nem látja az arcunkat. Erre talált ki megoldást egy japán cég.

Tény, hogy szinte lehetetlen megjegyezni valakinek az arcát, akit az ember csak maszkban látott. Egy japán cég vizuális segítséget kíván adni: olyan arcmaszkot, ami egyben névjegykártyaként is funkcionál – írja a soranews24.com.

A Nagaya Printing névjegykártyás maszkja

A Nagaya Printing névjegykártyás maszkja

A Nagaya Printing háromfajta maszkot készít. Az egyik a vevőszolgálatos alkalmazottaknak készül, amin csak az alkalmazott, valamint a cégének neve szerepel. Aztán ott a sales maszk, amin a viselő neve kiemelt helyen szerepel. Végül pedig ott a deluxe maszk, amire már a cég logója is ráfér, valamint egy fotó is szerepel rajta a viselő maszk nélküli arcáról. A maszk segíti a meetingeken azt is, ha esetleg olyan kellemetlen szituáció állna elő, hogy az ember elfelejti valamelyik tárgyalópartnere nevét. A maszk előnye, hogy kifordítható, és a másik felén nincs felirat, vagyis ha olyan helyre megyünk, ahol nem akarjuk, hogy mások lássák a nevünket, továbbra is tudjuk használni. A maszk továbbá mosható, vagyis nem kell kidobnunk egyetlen használat után.

Olvasnál még a maszkviselésről?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top