nlc.hu
Trend

10 legdrágább kozmetikai ajándékszett karácsonyra

A 10 legdrágább kozmetikai csomag karácsonyra – 300 ezer alatt egyiket sem úsznád meg

A luxus felsőfoka ez, egy magyar márka is szerepel a legdrágább karácsonyi szépségápolási csomagok közt.

Nem fért fel a listánkra a Chanel, Tom Ford is csak a parfümjeivel tudott volna versenybe szállni, de hát mit tegyünk, valahol meg kellett húzni a határt. A luxusmárkák is serényen készülődnek az ünnepekre, elegáns kozmetikai ajándékcsomagjaik már ott sorakoznak az exkluzív üzletek polcain. A legdrágább arckrémszettért van, ahol félmilliót is elkérnek, és legyünk büszkék, az Omorovicza magyar márka is versenyben van.

10. OMOROVICZA Blue Diamond Skincare Set – 309 000 Ft

OMOROVICZA Blue Diamond Skincare Set

OMOROVICZA Blue Diamond Skincare Set

Kezdjük is vele a sort, a luxusmárka arcápolási szettje adja a beugró szintet, amit a Harrods webshopjában 861 euróért, vagyis 309 ezer forintért rendelhetünk meg. Mindezért a márka anti-aging vonalának négy tagját kapjuk meg, egy arckrémet, egy szemkrémet, egy arcradírt és egy esszenciát, mely még koncentráltabban tartalmazza a kincset érő összetevőket.

9. SISLEY Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge LA CURE – 320 000 Ft

SISLEY Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge LA CURE

SISLEY Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge LA CURE

Négyhetes arcápolási kúrát tartalmaz a luxuspakk, a téma az anti-aging, 890 euróért pedig minden bizonnyal azokat a ráncokat is eltünteti, amik a fizetéskor jelennek meg az illető arcán. Persze a szépség minden pénzt megér, 320 ezres árcéduláját nézve pedig még jutányos áron kínálja képességeit, lesz még négyhetes kúra a listában ennél borsosabb áron is.

8. Amore Pacific Prime Reserve Epidynamic Activating Program – 363 000 Ft

Amore Pacific Prime Reserve Epidynamic Activating Program

Amore Pacific Prime Reserve Epidynamic Activating Program

A k-beauty csúcsa a márka, a dél-koreai luxusbrand a Csedzsu-sziget vulkanikus talaján, páratlan éghajlati körülmények közt termő zöld tea kivonatának képességeire alapozza készítményeit, amely mellé persze felsorakozik minden, amire a szépségápolásban manapság a legmodernebb technológia képes. Megvan ennek az ára is, esetünkben 1200 dollár, vagyis 363 ezer forint, ennyit kérnek a tisztító, revitalizáló, lifting hatású szérum kúráért.

7. VALMONT L’Elixir Des Glaciers The Precious Ceremony Gift Set – 416 000 Ft

VALMONT L'Elixir Des Glaciers The Precious Ceremony Gift Set

VALMONT L’Elixir Des Glaciers The Precious Ceremony Gift Set

Nem hallottál még a Valmont-ról? Ejnye. A svájci luxusmárka története 1905-re nyúlik vissza, a sztárok körében is kult arcápolóit azonban csak a nyolcvanas évek óta élvezi a felső tízezer krémje. Most karácsonyra a márka bestseller kozmetikumait rakta össze egy pazar díszdobozba, amit 1160 euró környékén árulnak, vagyis cirka 416 ezret kérnek érte.

6. GUERLAIN Orchidee Imperiale Cure Pump Set – 433 000 Ft

GUERLAIN Orchidee Imperiale Cure Pump Set

GUERLAIN Orchidee Imperiale Cure Pump Set

Az Orchidée Impériale Black Treatment négyhetes intenzív arcápolási kúráját tartalmazza a Guerlain ajándékdoboza, ha milliliterre vetítjük, ő a legdrágább a csapatban, a 4 x 15 ml-es szérum ugyanis 1206 euóróba, átszámítva 433 ezer forintba kerül – igaz, van, ahol most épp akciós, csak szólok!

5. RETROUVÉ Retrouvé Collection Gift Set – 468 000 Ft

RETROUVÉ Retrouvé Collection Gift Set

RETROUVÉ Retrouvé Collection Gift Set

Az amerikai Kiehl’s márka korábbi tulajdonosai alapították pár éve a Retrouvé-t, mely francia hangzása ellenére egy amerikai brand. Ez persze semmit sem von le az értékéből, mi több, pár polccal magasabbra is helyezték magukat, mint korábbi családi vállalkozásukkal tették. Karácsonyi szépségszettjükben arckrémet, szemkrémet és szérumot is találunk, ára 1300 euró, vagyis 468 ezer forint. 

4. TATA HARPER Tata Harper Vanity Case – 476 000 Ft

TATA HARPER Tata Harper Vanity Case

TATA HARPER Tata Harper Vanity Case

Mit csinálunk, ha nem találunk az ízlésünknek megfelelő arckrémet? Hát indítunk egy luxusmárkát! Nyilván. Így tett Tata Harper is, akinek arcápolói igazi kuriózumnak számítanak, az ünnepekre pedig egy olyan luxus csomaggal rukkolt elő, amitől a szavunk is eláll. Snassz papírdoboz helyett egy valódi bőr kozmetikai dobozba tette bele – állítólag – kincset érő kozmetikumait, a luxi csomagolás pedig jól megdobta az árat is: 1322 euróért, azaz 476 ezer forintért juthatunk hozzá.

3. LA MER The Genaissance de la Mer Collection – 528 000 Ft

LA MER The Genaissance de la Mer Collection

LA MER The Genaissance de la Mer Collection

A La Mer a leghíresebb luxus arcápolási márkák egyike, de vigyázzatok, hol vásároljátok meg az exkluzív arcápolási triót! Míg a Net-a-Porter oldalán 528 ezret kérnek érte, addig hazai parfümériánál épp százezerrel olcsóbban is megkaphatjuk, abba pedig már belefér egy plusz La Mer arckrém is.

2. 111Skin THE LUXURY EDIT – 605 000 Ft

111Skin THE LUXURY EDIT

111Skin THE LUXURY EDIT

Van, amivel még a La Mer sem veszi fel a versenyt – bár ez attól is függ, ki mennyi krémet pakol abba a bizonyos dobozba. Mindenesetre az 111SKIN karácsonyi szettjébe annyi minden került, hogy ára meg sem állt a 2000 dollárig, ami nagyjából 605 ezer magyar forintot jelent.

1. HARRODS OF LONDON Skinfluencer: The Ultimate Skincare Hamper – 672 000 Ft

HARRODS OF LONDON Skinfluencer: The Ultimate Skincare Hamper

HARRODS OF LONDON Skinfluencer: The Ultimate Skincare Hamper

Jó jó, tudjuk, könnyű úgy luxus szettet alkotni, hogy a legdrágább krémeket egy dobozba pakoljuk, de akkor is. Ez ne vonjon le a Harrods ajándékcsomagjának értékéből – ők sem fogják akciósan kiárusítani. Az eddig felsorolt márkák közül többen is szerepelnek a szettben, plusz pár másik a VIP körből, meg is lett az eredménye, a 2222 eurót, vagyis 672 ezer forintot kell érte fizetni.

Ajándékszettek a megfizethetőbb oldalról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.