nlc.hu
Trend

Luxus szájmaszk Japánból

Gyöngyök és gyémántok díszítik a japán luxusmaszkot

Egy japán cég így szeretne javítani a közhangulaton és a textilipar helyzetén.

Úgy tűnik, egy ideig még a szájmaszk kötelező kelléke lesz a hétköznapjainknak, és mindenki próbál alkalmazkodni a helyzethez, így a kereskedők is. Japánban például úgy gondolták, hogy van piaca la uxusmaszkoknak is, és egy cég, a Cox Co. nemrég bemutatta a gyöngyökkel, drágakövek díszített védőeszközét, aminek az ára a Fox News szerint 9600 dollár, azaz majdnem hárommillió forint.

„A koronavírus-járvány mindenkit megviselt lelkileg, és csodás lenne, ha egy kicsit jobb kedvük lenne ezeknek a csillagó maszkoknak a láttán” – nyilatkozta Azusa Kajitaka, a Cox Co.-hoz tartozó Mask.com egyik munkatársa. Hozzátette, azért nyitottak üzleteket a termékeiknek, hogy egy kicsit fellendítsék a japán könnyűipart, ami sok más szektorhoz hasonlóan megsínylette a világjárványt.

Eddig összesen hat Mask.com bolt nyílt az országban, és a vásárlók több mint kétszázféle termékből választhatnak. Nem, nem mindegyik kerül egy vagyonba, vannak ötdolláros darabok is. És nem, nem az övék a leginkább fényűző maszk, azt egy izreali ékszermárka, Yvel készítette el, a gyémántokkal díszített maszk ára 1,5 millió dollár (kb. 440 millió forint).

szájmaszk

Fotó: Pexel/ready made

Ez sajnos a szájmaszkviselés éve lett:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top