nlc.hu
Trend

Halott férje lottószámaival lett milliomos

Halott férje lottószámaival lett milliomos

Férje halála után sem hagyta abba a lottózást az asszony, és a néhai párja által kiválasztott számokkal most megütötte a főnyereményt.
Lottónyeremény

Egy ausztráliai nő egymillió ausztrál dollárt (218 millió forintot) nyert a lottón, a szerencsét hozó számoknak pedig különös történetük van.

A Happy Valley-ben élő nő először azt sem tudta, hogy megnyerte a jackpotot, mert amikor bement a helyi lottózóba, az eladó csak annyit mondott: nem tudja kifizetni a nyereményt. Aztán hamar kiderült, hogy akkora összeget nyert, amit helyben nem kaphat meg.

Később persze a lottócég kifizette neki a pénzt, a nő pedig elárulta, hogy több mint 20 éve lottózik ugyanazokkal a számokkal hétről hétre, és mindig reménykedett benne, hogy egyszer nyer majd egy nagyobb összeget.

A lottószámokat még a férje találta ki sok-sok évvel ezelőtt, a nő pedig párja halála után is ugyanazokkal a számokkal folytatta a játékot. Nem tudja, hogy férje miért ezeket a számokat választotta, de most „biztosan boldogan néz le ránk a mennyből”, fogalmazott az asszony.

Azt tervezi, hogy a nagy nyereményből új kerítést csináltat a házára, de a két fiának és családjaiknak is adni fog a pénzből.

(Kiemelt kép: The Lott)

(UPI)

Kitartó lottósok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top