nlc.hu
Trend

Visszakapta a házaspár a tízmilliókat érő elhagyott ékszereket

Tízmilliókat érő ékszereket talált az úton, visszaadta

Kiestek a házaspár csomagtartójából a negyedmillió dollárt érő ékszerek, de egy becsületes idegen habozás nélkül visszaadta nekik.
Ékszerek

Egy floridai házaspár nem győz hálálkodni annak a „karácsonyi angyalnak”, aki megtalálta és visszaadta a 250 ezer dollár (73 millió forint) értékű ékszert tartalmazó táskájukat.

Joe Fitzgerald és felesége, Elif egy jótékonysági rendezvényen vett részt szombaton, és mivel ők voltak az egyik támogató, az este végén rengeteg cuccot kellett bepakolniuk a kocsijukba. De a csomagtartó tetejét elfelejtették lecsukni, így útközben kiesett a vagyont érő ékszereket rejtő táska.

A házaspár mindezt csak akkor tudta meg, amikor a nő tucatnyi üzenetet kapott a telefonjára egy idegentől, aki megtalálta az ékszereket az úttesten. Kiderült, hogy a férfi a 911-et is hívta, hogy megpróbálja a visszajuttatni az ékszereket.

Elif Fitzgerald őszintén meglepődött a férfi becsületességén, de csodálatosnak nevezte, hogy vannak ilyen emberek. A házaspár most azt tervezi, hogy valahogyan meghálálja a jó cselekedetet.

(UPI)

Még több becsületes ember az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top