Ez kínos: 9 kellemetlen celebtalálkozás a vörösszőnyegen

nlc | 2020. December 13.
A vörös szőnyegen és a gálákon mindig nagyon magas a celebkoncentráció, és a nagy számok törvénye alapján nincs hiányos kínos pillanatokban sem, mert azért a sztárviágban sem ismer mindenki mindenkit, vagy éppen lehet, azért ciki egy találkozás, mert közel álltak egymáshoz.

Mindenkivel előfordulhat, hogy egy nyilvános helyen vagy éppen egy buliban összefut volt szerelmével, vagy hogy egy olyan ember kezd el vele ismerősként beszélgetni, akinek nemhogy a neve nem rémlik, de még az arcról se tudjuk beazonosítani, vagyis lövésük sincs arról, ki lehet az illető. Az ilyen helyzetekben a hétköznapi embereknek valamivel egyszerűbb, mint a celebeknek, ugyanis minket nem vesznek körül fotósok és tévések, akik a kínos találkozás minden egyes pillanatát rögzítik. De mik voltak az elmúlt évek legcikisebb jelenetei?

1. Kesha and Jerry Seinfeld

A magyar származású énekesnő és az amerikai humorista is részt vett a David Lynch Alapítvány 2017-es gáláján, és amikor Kesha a vörös szőnyegen meglátta, hogy Jerry Seinfeld éppen interjút ad, szerette volna neki elmondani, mennyire kedveli, és megkérdezte, hogy megölelheti-e. Seinfeld azonban kikosarazta, majd a riporternek azt mondta, fogalma sincs, ki lehetett „a rajongó”, majd amikor felvilágosították, hogy Kesha az, annyit mondott, hogy a legjobbakat kívánja neki.

2. Gigi Hadid és Harry Styles

A One Direction a 2015-ös American Music Awards-on éppen interjút adott, amikor a riporter a tömegben kiszúrta a modellt, és odahívta hozzájuk. Gigi Hadid mindenkit megölelt, kivéve Harry Stylest, akivel egy kézfogással köszöntötték egymást. A bandának ekkor már nem volt tagja Zayn Malik, akivel ugye a modell akkortájt kezdett el járni. A két sztár első közös gyermeke 2020 szeptemberében született meg.

3. Bella Hadid és The Weeknd

Gigi Hadid testvére és a kanadai énekes 2015 elején kezdett el randevúzgatni egymással, de 2016 novemberében úgy döntöttek, különválnak az útjaik, ezért is volt egy kicsit kínos, amikor ugyanebben a hónapban  The Weeknd is fellépett a Victoria’s Secret bemutatóján, ahol Bella Hadid volt az egyik modell. A két híresség 2018-ban felmelegítette a töltött káposztát, de kapcsolatuk most sem tartott sokáig.

4. Jennifer Lawrence és Jack Nicholson

Miután a színésznő megnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat a 2013-as Oscar-gálán, az ABC riportere, George Stephanopoulos interjút készített vele, és egyszer csak feltűnt a háttérben Jack Nicholson, aki úgy döntött, gratulál fiatal kolléganőjének. Jennifer Lawrence pedig pontosan úgy reagált, mint bárki más tette volna, ha egy így ilyen színészlegenda pattan mellé.

5. Ryan Reynolds és Kylie Jenner

A 2017-es Met-gálán egy asztalhoz ültették a színészt és a fiatalabbik Jenner-testvért, aki a felvételek szerint hihetetlenül unta magát Ryan Reynolds és felesége, Blake Lively társaságában, hol a távolba nézett, hol a telefonját nyomkodta, miközben a házaspár szemmel láthatóan elég jól szórakozott. Mondjuk a Reynolds házaspár egyébként is elég szórakoztató jelenség.

6. Amy Schumer és Kim Kardashian, Kanye West

A Time magazin minden évben összeállítja a legbefolyásosabb emberek listáját, 2015-ben Kanye West és Amy Schumer is szerepelt az első százban, így természetesen mindkettejüket meghívták a gálára. Amikor a komika észrevette, hogy a zenész és felesége, Kim Kardashian is a vörös szőnyegen van, és az újságírók inkább rájuk kíváncsiak, úgy döntött, a földre veti magát előttük.

7. Jessica Lange és Lea Michele

Lea Michele éppen a kameráknak pózolt a vörös szőnyegen az American Horror Story című sorozat premierjén még 2014-ben, amikor Jessica Lange elviharzott előtte. A Glee sztárja megpróbálta üdvözölni a színésznőt, aki viszont fittyet se hányt rá.

8. Charlize Theron és Sean Penn

A két színész egykor egy párt alkotott, de már nem voltak együtt, amikor közös filmjük, a The Last Face miatt részt kellett venniük a 2016-os cannes-i filmfesztiválon. Amennyire lehetett, a két híresség megpróbálta kerülni egymás társaságát, de ez nem mindig jött össze, és ez bizony okozott kínos pillanatokat.

9. Scarlett Johansson és John Travolta

A 2015-ös Oscar-gála egyik legnagyobb sztársztorija az volt, hogy John Travolta megpróbált puszit adni Scarlett Johanssonnak, és több olyan fotó is készült, ami alapján úgy tűnik, a színésznő erre nem igazán volt felkészülve. Johansson később fontosnak tartotta leszögezni, Travolta közeledése abszolút nem volt tolakodó, csak készült néhány szerencsétlen kép, és alapvetően egy nagyon kellemes találkozás volt ez.

John Travolta és Scarlett Johansson a 87. Oscar-gálán (Fotó: Profimedia)

(via ELLE)

Celebek, akik barátok:

Exit mobile version