nlc.hu
Sztárok

Megszületett Gigi Hadid lánya

Megszületett Gigi Hadid és Zayn Malik kislánya

A karanténidőszak alatt derült ki, hogy Gigi Hadid gyereket vár.

Gigi Hadid és Zayn Malik a közösségi oldalukon tudatták a világgal, hogy megszületett a kislányuk. Eleinte azt is alig akarták elárulni, hogy bővül a család, majd egy kis idő elteltével a szupermodell rengeteg pocakos képet posztolt. A karanténidőszak alatt jelentették be, hogy úton van a pici, arról viszont nem beszéltek, hogy mikorra van kiírva a korábban Budapesten is megforduló Gigi. Pár órája posztolták, hogy megszületett a kislányuk, a nevet azonban még titokban tartják.

Gigi Hadid posztja:

Zayn Malik posztja: 

„Megérkezett a kislányunk, egészséges és gyönyörű. Lehetetlen feladat szavakba önteni mindazt, amit most érzek. Az a szeretet, amit a pici emberi lény irányt érzek, felülmúlhatatlan. Hálás vagyok, hogy ismerhetem, büszke vagyok, hogy az én lányom, és köszönök mindent, ami velünk fog történni” – írta a megható sorokat Zayn Malik, és bár a pár a baba fogantatása előtt szakított egymással többször is, a közeli ismerősök szerint most nagyon jó a kapcsolatuk, boldogabbak, mint valaha. 

Hírek a One Direction tagjairól!

zayn malik gigi hadid baba

Zayn Malik és Gigi Hadid (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top