Család

Bébibumm: 10 híresség is a karantén alatt árulta el, hogy várandós

Az elmúlt két hónapban egyre több várandós hírességről olvashattunk. Vannak, akik már megmutatták gömbölyödő pocakjukat, mások azonban még nem szeretnének túl sok információt elárulni a születendő gyermekükről.

A világ már két hónapja leállt. Lazítások jönnek-mennek, de a legtöbb országban még tart a kijárási tilalom, vagy korlátozás. Hogy a karanténnak “köszönhetően”, több gyermek születik e majd, azt kilenc hónap múlva érdemes megnézni, ám az biztos, hogy ebben az időszakban meglepően sok híresség árulta el, hogy várandós. Összeszedtük az elmúlt két hónap babahíreit.

Katherine Schwarzenegger és Chris Pratt

A színész 11 hónappal ezelőtt vezette oltár elé Arnold Schwarzenegger lányát. Ez Chris Pratt második házassága, ám mintapéldánya annak, hogyan maradjunk jóban az ex-nejünkkel a válás után is. Pratt első felesége, Anna Faris még a színész lagziján is ott volt. A születendő baba lesz Katherine és Chris első közös gyermeke, ám nem az egyetlen, hiszen a férfinak már van egy közel nyolcéves fia Jack, akinek Anna az anyja. „Chris nagyon izgatott, hogy Jacknek testvére születik. Amióta csak feleségül vette Katherine-t, arra várnak, hogy bővüljön a családjuk. Mindannyian tudják, hogy Jack remek testvér lesz, ráadásul imádják egymást apja új feleségével is. Anna is gratulált már nekik, és természetesen ahogyan eddig, úgy továbbra is remek köztük a kapcsolat”– írja a People magazin.

Katherine Schwarzenegger és Chris Pratt első gyermeküket várják

Katherine Schwarzenegger és Chris Pratt 2019 óta házasok (fotó: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia)

Palácsik Lilla és Visváder Tamás 

Alig pár napja számoltunk be róla, hogy első gyermekével várandós Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla. A hírről elsőként a Story magazin írt, és a lapból az is kiderült, hogy a boldog kismama, terhessége 18. hetében jár.  A fotósként dolgozó Palácsik elmondta, férjével régóta tervezik a családalapítást, de év végén kezdtek lelkesen próbálkozni. „Szinte azonnal terhes is lettem”- mondta a lapnak. Lilla jól viseli a várandósságot, rosszullétei sincsenek. „Néha kicsit húzódik a hasam, ahogy növekszik, és fáradékony vagyok, ezeket leszámítva semmi bajom” – árulta el. 

Ashlee Simpson és Evan Ross

Ashlee Simpson énekesnőről tíz évvel ezelőtt cikkeztek igazán sokat, ám hamar megfakult a csillaga. Magánéletére azonban ma is sokan kíváncsiak. A People magazin adta hírül április végén, hogy Simpson a harmadik gyermekével várandós. A születendő bébi lesz Ashlee és Ross második közös gyermeke, mivel házasságukból már született egy kislány, aki négyéves. A nőnek előző házasságából van egy 11 esztendős fia is.

Köböl Anita

Szerkesztőségünk, kereken egy hónapja volt home office üzemmódban, amikor április 11-én érkezett a hír, hogy Köböl Anita várandós. A műsorvezető sugárzó arccal számolt be boldogságáról, arról, hogy milyen régóta várta már, hogy a szíve alatt növekvő csoda megfoganjon. Anita posztját ide kattintva tudod megnézni. De azzal nem árulunk el nagy titkot, hogy leírhatatlanul boldog. 

Lea Michele

A Glee sorozat főszereplőjének nem volt könnyű az elmúlt tíz éve. Határtalanul boldog volt, amikor rátalált a szerelem kollégája, Cory Monteith személyében. Összeköltöztek, s mindenki biztosra vette, hogy egyszer nemcsak a sorozatban, de a valóságban is esküvőt tartanak majd. Ám egy tragédia közbeszólt, amikor a színész függősége következtében életét vesztette. A fiatal színésznőnek nem volt könnyű talpra állnia, de évekkel később rátalált a szerelem, és tavaly férjhez is ment Zandy Reich üzletemberhez. Idén április végén pedig az is kiderült, hogy Lea az első gyermekével várandós. „Annyira hálás vagyok!“- írta első kismama fotójához a sugárzó színésznő.

View this post on Instagram

So grateful 💛

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Gigi Hadid és Zayn Malik 

Hogy mi lehetett a levegőben április 29-én, nem tudni, de több híresség várandóssága is ezen a napon derült ki. Bár Gigi Hadid nem jelentette be, a hírt, de várandósságáról így is beszámoltak a lapok, így nem tudta azt tovább titkolni. A modell a TMZ szerint a 20. hétben jár. Gigi egyébként családjával együtt vonult karanténba. A pennsylvaniai házban helyet kapott a szerelme, gyermeke apja, Zayn Malik is. 

Hilaria Baldwin és Alec Baldwin

Alec Baldwin felesége, Hilaria április elején árulta el, hogy ismét kisbabát hord a szíve alatt. Szépen lassan, több információ is napvilágra került a várandóságáról. Például az, hogy a színésszel régóta tervezték az ötödik gyereküket, tavaly azonban kétszer is elvetélt. Most a koronavírus-járvány ellenére is bizakodó a kismama, aki örül, hogy jelen helyzetben a férje többet segít neki otthon a négy kicsivel. 

Sophie Turner és Joe Jonas

Már februárban voltak olyan pletykák, hogy a Trónok harca színésznője várandós,  ez csak márciusban, a karantén elején lett bizonyos. Bár Sophie nem beszél a terhességéről, több barátja is kifecsegte a hírt. Az énekes és felesége, aki Budapesten is bulizott az esküvője előtt, már másfél hónapja van karanténban. Ám néha készül róluk egy-két fotó, amikor a környező utcákban sétáltatják kutyáikat, vagy bevásárolni  mennek. Sophie ilyenkor oversize, a pocakját takaró ruhákban mutatkozik.

Heidi Klum és Tom Kaulitz

Több lap is azt taglalta április végén, hogy a 46 éves szupermodell ismét várandós. Bár arról korábban is beszéltek, hogy harmincéves férjével szeretnének közös gyermeket, a hírt nem erősítették meg. Klum, aki négy gyermek édesanyja, egy beszédes fotót azonban feltöltött az Instagramra, ám egyelőre csak úgy kommentálta a gömbölyödő pocakját, hogy “finom volt a vacsora“…

View this post on Instagram

Dinner was good 🥰

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Nekik, és minden kismamának sok boldogságot és egészséget kívánunk!

Akik a karantén alatt hozták világra a babájukat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top