Sztárok

Gigi Hadid gyereket vár, a 20. hétben jár a szupermodell

Gigi Hadid és Zayn Malik ugyan még nem jelentette be a hírt, a TMZ kiszivárogtatta az információt.

Gigi Hadid és Zayn Malik 2015 óta randiznak, ám a kapcsolatuk tele volt hullámvölgyekkel: többször szakítottak, egy éve azonban azt nyilatkozták, hogy a szerelmük örök, és sosem válnak szét többé. Úgy tűnik, még komolyabbra fordult a dolog, hiszen a hírek szerint a szupermodell gyereket vár, méghozzá a 20. hétben van – szivárogtatta ki a TMZ.

Gigi Hadid és Zayn Malik hamarosan szülők lesznek

Gigi Hadid és Zayn Malik hamarosan szülők lesznek (Fotó: Gettyimages)

A hírt a család egyik közeli barátja árulta el a lapnak. Azt nem tudni, hogy a baba nemével tisztában vannak-e már, de az biztos, hogy az egész família nagyon izgatott. Gigi Hadid nem takargatja a hasát, de az utóbbi időben egyre kevesebb olyan képet látni a közösségi oldalán, amelyen topot visel.

A lap azt állítja, a karantént együtt tölti a Hadid család, ám pennsylvaniai otthonukban Zayn Malik is helyet kapott. Gigi a hétvégén ünnepelte a 25. születésnapját, a fotókhoz pedig a következőket írta:

„Jó így ünnepelni a születésnapomat, a legjobb karanténcsaláddal.”

View this post on Instagram

❣️🍰

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Bár a hírt egyelőre sem Gigi, sem Zayn, sem a közeli hozzátartozók nem erősítették meg, ha tényleg a 20. hétben jár a szupermodell, akkor hamarosan már nem fogja tudni elrejteni növekvő pocakját.

Olvass még várandós hírességekről az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top