Sztárok

Gigi Hadid és Zayn Malik szakítottak – a modell és az énekes is hallgat

Az egykori One Direction-tag Zayn Malik és a szupermodell Gigi Hadid kapcsolata a rajongók kedvenc beszédtémája volt az elmúlt hét hónapban. A szakításra senki nem számított.

Nem elég, hogy Taylor Swift és Calvin Harris szakítottak, most még Zayn Malik és Gigi Hadid kapcsolatának is befellegzett. A One Direction egykori kedvence és a szupermodell pedig nagyon szép pár volt, és bár a szakításról csak ma számolt be az E!News, sokan elképzelhetőnek tartják, hogy estére már újra együtt lesz a két sztár.

Gigi Hadid, aki Kardashianék babérjaira tör, sokkal inkább ragaszkodik ahhoz, hogy a magánéletét mindenki irigyelje, és állítólag már korábban is többször szakítottak Malikkal, csak mindezt nem verték nagydobra. Ezúttal sem kívántak nyilatkozni a történtekről, pedig állítólag egy születésnapi bulin nagy nyilvánosság előtt zajlott a legutóbbi veszekedésük.

Gigi Hadid és Zayn Malik szakítottak

A Malik-Hadid saga jelen állás szerint azonban nem végződik happy enddel, de semmire sem lehet mérget venni. Annak idején Zayn Malik kijelentette, hogy a pletykákkal ellentétben csak barátok Gigi Hadiddal, a videoklip meg csak forgatás, nem történt köztük semmi komoly. “Csak barátok vagyunk” – mondta, bár azóta tudjuk, hogy porhintés volt a magyarázkodása.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top