Sztárok

Babát vár Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla már 18 hetes terhes

Vajna Tímea Amerikában tudta meg, hogy nagynéni lesz.

Babát vár Palácsik Lilla, a terhesség 18. hetében jár – írja a legfrissebb Story magazin. Vajna Tímea 11 évvel fiatalabb húgának ugyan sejtései vannak, még nem tudja, fiút vagy lányt hord-e a szíve alatt.

Palácsik Lilla és férje Visváder Tamás

Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás a TV2 A legbátrabb páros című műsorában – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Az örömhírt sokáig a család előtt is titkolta Lilla és férje, Visváder Tamás, pedig bizonyos jelek alapján Vajna Timea már az első hetekben gyanította, hogy húga révén hamarosan nagynéni lesz. A 26 éves fotós mindig is attól tartott, hogy nehezen esik majd teherbe, ugyanis évekkel ezelőtt egy nőgyógyászati betegség miatt operálták.

Tamással régóta latolgatjuk a családalapítást, alig fél éve voltunk együtt, amikor már tudtuk, hogy gyerekeink lesznek, csak nem akartunk húszéves fejjel belevágni. Év végén kezdtünk lelkesen próbálkozni, és szinte azonnal terhes is lettem” – meséli Palácsik Lilla, aki jól viseli a terhességet, rosszullétei sincsenek. „Néha kicsit húzódik a hasam, ahogy növekszik, és fáradékony vagyok, ezeket leszámítva semmi bajom” – árulta el. A legbátrabb páros című műsorban is szereplő fiatal pár egyébként apás szülésre készül, s egy gyereknél semmiképpen sem akarnak megállni.

Palácsik Lilla első kismamafotói a Story magazin legfrissebb számában! 

A Storyban Demcsák Zsuzsa esküvője, Palácsik Lilla terhessége, Kulcsár Edina kislányáról az első képek

Olvass még Palácsik Lilláékról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top