nlc.hu
Sztárok
Babát vár Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla már 18 hetes terhes

Babát vár Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla már 18 hetes terhes

Vajna Tímea Amerikában tudta meg, hogy nagynéni lesz.

Babát vár Palácsik Lilla, a terhesség 18. hetében jár – írja a legfrissebb Story magazin. Vajna Tímea 11 évvel fiatalabb húgának ugyan sejtései vannak, még nem tudja, fiút vagy lányt hord-e a szíve alatt.

Palácsik Lilla és férje Visváder Tamás

Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás a TV2 A legbátrabb páros című műsorában – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Az örömhírt sokáig a család előtt is titkolta Lilla és férje, Visváder Tamás, pedig bizonyos jelek alapján Vajna Timea már az első hetekben gyanította, hogy húga révén hamarosan nagynéni lesz. A 26 éves fotós mindig is attól tartott, hogy nehezen esik majd teherbe, ugyanis évekkel ezelőtt egy nőgyógyászati betegség miatt operálták.

Tamással régóta latolgatjuk a családalapítást, alig fél éve voltunk együtt, amikor már tudtuk, hogy gyerekeink lesznek, csak nem akartunk húszéves fejjel belevágni. Év végén kezdtünk lelkesen próbálkozni, és szinte azonnal terhes is lettem” – meséli Palácsik Lilla, aki jól viseli a terhességet, rosszullétei sincsenek. „Néha kicsit húzódik a hasam, ahogy növekszik, és fáradékony vagyok, ezeket leszámítva semmi bajom” – árulta el. A legbátrabb páros című műsorban is szereplő fiatal pár egyébként apás szülésre készül, s egy gyereknél semmiképpen sem akarnak megállni.

Palácsik Lilla első kismamafotói a Story magazin legfrissebb számában! 

A Storyban Demcsák Zsuzsa esküvője, Palácsik Lilla terhessége, Kulcsár Edina kislányáról az első képek

Olvass még Palácsik Lilláékról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top