Shine

Diana hercegnő birkás pulóvere Harry Styles testén tért vissza

Most képzeld el a pasidat ugyanebben.

Diana hercegnő ruhái a divattörténelemben legalább olyan fontos helyet foglalnak el, mint Audrey Hepburn egykori ruhatára, amelynek darabjait előszerettel dolgozzák fel újra ás újra az aktuális trendeknek megfelelően. Mindez mostanág nem is akkora csoda, hiszen a nyolcvanas és kilencvenes évek divatja az, amelyhez egy ideje felváltva nyúlnak vissza a divattervezők, hogy valami széppel és újjal kápráztassák el a nőket.

Most azonban fordult a kocka, Diana hercegnő birkás pulóvere ugyanis egy férfikollekció főattrakciójaként tért vissza, Harry Styles-nak (vagy stylistjának) köszönhetően pedig a fél világ ezt akarja majd. Diana hercegnőt még a nyolcvanas években fotózták le a piros szvetterben, aminek kontrasztos mintái máig felejthetetlenné tették a ruhadarabot, mai interpretációja, egy sötétkék alapon fehér bárányos mellény pedig Harry Styles testén került a figyelem középpontjába. 

Diana hercegnő Sarah Ferguson társaságában egy pólómeccsen, az ikonikussá vált birkás pulóverben (Fotó: Georges De Keerle / Getty Images)

Bár a divatház a mellényt a legnagyobb komolysággal ajánlja legújabb férfiruha-kollekciója részeként, azért bízunk benne, hogy a csúnyapulcsiknál nagyobb karriert nem fognak befutni a vicces mintás nagypapamellények. Ha valaki mégis egy ilyen szerelésben szeretné látni élete párját, jó lesz, ha elkezdi keresni a koppintásokat, az eredeti mellény ugyanis nem kevesebb mint 1200 dollárba, vagyis 365 ezer forintba kerül.

Harry Styles birkás mellény Diana hercegnő

Harry Styles birkás mellényben szívdöglesztett Manhattanben (Fotó: Robert Kamau / GC Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top