Sztárok

Széttrollkodták a sztárok Ryan Reynolds szülinapját

A Deadpool főszereplője nem megy a szomszédba egy kis, jó értelemben vett pofátlanságért, na most egy keveset visszakapott abból, amit másoknak szokott osztogatni. Boldog szülinapot!

A most 43. születésnapját ünneplő Ryan Reynolds sokak számára jellegzetes humoráról ismert. A kanadai színész szakmai újjászületését követően sikeresen Hollywood élvonalába tornázta magát, az internetnek köszönhetően pedig rendszeresen hallatja a hangját, a rá jellemző szarkasztikus stílusban. Mi is többször írtunk már róla, hogy feleségével, Blake Livelyval hogyan szívatják egymást  kedvesen, ország-világ szeme láttára. Lively természetesen a szülinapi mókából ezúttal sem maradhatott ki, az alábbi mesés fotóval köszöntötte férjét. 

Sajnos a szójáték nem jön át magyarul, az „I picked a good one” ugyanis egyrészt azt jelenti, hogy a színésznő jól választott, de azt is jelentheti, hogy igazán jó munkát végzett, ami az orrtúrást illeti. Reynolds arckifejezése mindent elmond a képpel kapcsolatos érzéseiről. 

Bár a két sztár mindent megtesz, hogy ennek az ellenkezőjét elhitesse a világgal, Hugh Jackman és Ryan Reynolds valójában nagyon jó barátok. Évek óta viszálykodnak a közösségi médiában, de ez természetesen csak játék, vicc, amin mindketten remekül szórakoznak. Jackman szűk két hete posztolta az alábbi felvételt, amelyen látható, hogyan köszöntötte őt legutóbb Reynolds. 

Most pedig rajta volt a sor, hogy egy picit trollkodjon kedvenc kollégájával. A Twitter-oldalára kirakott videó úgy néz ki, mintha titokban rögzítették volna, ahogy Hugh Jackman valakivel arról beszél, hogy Reynoldsnak ma van a szülinapja. A videó mellé az ausztrál színész annyit írt: a Webster szótári definíciója szerint a szivárogtatás annyit jelent: valami ismertté válik, annak ellenére, hogy mindent megtettek az eltitkolása érdekében. Nem nehéz a szöveget úgy értelmezni, mintha Jackman Reynolds színészi karrierjét savazná, persze csak mókából. 

Csatlakozott a bulihoz a nemrég 53. születésnapját bikinis fotóval ünneplő Salma Hayek is, aki a Hitman’s Bodyguard című vígjáték második részében tűnik fel Ryan Reynolds mellett a vásznon. Hayek biztosra ment és a Blake Lively által korábban már bevetett módszert alkalmazta. Reynolds neje ugyanis pár éve az alábbi fotóval köszöntötte világhírű férjét.

Salma Hayek ezúttal az Insta-sztorijába töltött fel hasonló fotókat, amelyekről Reynolds épp, hogy lemarad. „Imádom megosztani veled a képernyőt” – írta a mexikói származású színésznő. 

Salma Hayek ezzel a kedves üzenettel köszöntötte Ryan Reynolds-t (Fotó: Instagram/Salma Hayek)

Ha pedig mindez nem lett volna elég, Hayek az Instagram-oldalára is feltöltött egy képet, a mellé írt szövegben pedig arra figyelmezteti Reynoldst, hogy a kanadai sztár korábban beígért a színésznőnek pár üveggel az általa gründolt Aviaton márkájú ginből a születésnapjára, ám a csomagot azóta sem kapta meg. Az i-re a pontot azonban kétségtelenül Reynolds arckifejezése teszi fel, akinek ezúton is sok boldog szülinapot kívánunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top