Sztárok

Hugh Jackman és Ryan Reynolds, Hollywood szívtiprói, akik egy nő miatt ugrottak egymásnak

Hugh Jackman és Ryan Reynolds mára már - nagyjából - elásták a csatabárdod, de nem volt ez mindig így. Scarlett Johansson köpött a két szívtipró levesébe.

Hugh Jackman és Ryan Reynolds évtizedek óta üzengetnek egymásnak nyilatkozatok, interjúk formájában és ma már a közösségi média felületein is. Először nagyon komolyan ment az adok-kapok, hogy pontosan miért alakult így, azt Hugh Jackman árulta el egy korábbi interjújában. Az ok pedig nem más, mint Scarlett Johansson, akivel szoros barátságot ápol Jackman, és nem mellesleg Ryan Reynolds exfelesége, akivel három évig alkottak egy párt.

„Még a Farkas forgatásán találkoztam vele, és úgy éreztem, muszáj belekötnöm, hiszen nagyon jó barátok voltunk Scarlettel, akivel akkor házasodtak össze. Amikor megjelent a forgatáson, mondtam neki, hogy haver, ajánlom, hogy jól viselkedj, mert figyelek. Ezután mindig volt egymáshoz néhány ilyesfajta szavunk, de a Deadpool megjelenésével csúcsosodott ki a viszonyunk” – mesélte Hugh Jackman.

Ryan Reynolds és Scarlet Johansson 2011-ben elvált, de a két színész továbbra sem feledkezett meg egymásról. Sőt, például 2015-ben Jackman Instagram oldalán osztott meg egy videót, amin bemutatta, hogyan utánozta őt Reynolds. A színész Deadpool-sminkben parodizálta kollégáját.

Jackman szerint ez a versengés ma már inkább baráti ugratás, minthogy vérre menő csatározás. Ezt támasztja alá a legfrissebb turpisság is, amit Ryan vetett be Jackman ellen.

Jackman a 24. házassági évfordulójuk apropóján köszöntötte feleségét, Deborra-Lee Furnesst közösségi oldalán.

Természetesen ezt Ryan Reynolds sem hagyhatta szó nélkül, aki kommentben kívánt kitartást Deborrának.

Hugh Jackman és Ryan barátsága

Ryan Reynoldsnak csípős humorérzéke van. Fotó: Hugh Jackman/Instagram

Imádjuk, és kíváncsian várjuk, hogy vág vissza Hugh Jackman.

(Nyitó kép: Albert L. Ortega/Getty Images)

Olvass még többet Hugh Jackmanről és Ryan Reynoldról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top