nlc.hu
Sztárok

Ryan Reynolds felhajtotta egy étterem forgalmát

Ryan Reynolds felhajtotta egy étterem forgalmát, pedig a tulajdonosok azt sem tudták, ki ő

Nem lehet tudni, személyesen járt-e a Light of Indiában, de az a véleménye, hogy az Európa legjobb étterme.

Az tény, hogy Ryan Reynolds amerikai színész világszerte ismert. Az azonban nem igaz, hogy mindenki tudja, ki is ő. Nem tudta például az az indiai házaspár sem, akinek étterméről a színész a közelmúltban azt állította, az bizony Európa legjobb étterme – számolt be a LADBible.

Ryan Reynolds

(Fotó: Getty Images)

A szóban forgó Light of India éttermet az angol Ellesmere Port nevű kikötővárosban található és a Rahaman család működteti 1980 óta. Nem lehet tudni, hogy az amerikai színész személyesen tért-e be hozzájuk, vagy elvitelre rendelt ételt, amit aztán kézbesítettek neki, mindenesetre tény hogy Reynolds az Instagram oldalára kitette az étterem menüjét azzal a felirattal hogy „Európa legjobb étterme.” 

A színészt a közösségi médiában követi a házaspár fia, Shah Rahaman, aki a bejegyzés láttán egyből megkérdezte a szüleitől, találkoztak-e Ryan Reynoldsszal, mire visszakérdeztek, hogy „Kivel?”. 

A történtek óta sokan érdeklődtek az étterem után, ami jót tett az üzletnek, bár online akadtak, akik megkérdőjelezték, hogy valóban úgy történtek-e a dolgok, ahogyan a család állítja. Akadt, aki még azt is megpedzegette, hogy család egyenesen lefizette a színészt a hírverésért, ezt azonban Rahamanék határozottan tagadják. Azt szeretnék, ha Reynolds tudná, bármikor szívesen látják ismét és még attól sem zárkóznak el, hogy róla nevezzék el az egyik fogásukat.

Ryan Reynolds tavaly jelentette be, hogy hosszabb időre visszavonul a színészkedéstől, melynek okait kollégánk járta körül egy cikkben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top