Sztárok

Tündéri: végre megmutatta Ryan Reynolds az újszülött kislányát

A sztár mindig is nagy családot szeretett volna.

Blake Lively és Ryan Reynolds korábbi gyermekei érkezése után is hetekig várt, mire megszólaltak, vagy megmutatták a piciket. Reynolds most a Twitteren osztott meg egy képet, amelyiken szerelmével és két hete született kislányukkal látható – írja a femcafe.hu.

Ryan Reynolds és Blake Lively két nagyobbik gyermekükkel / Getty Images

Pletykafészek sztárja, Blake Lively és férje, Ryan Reynolds idén májusban jelentették be, hogy harmadik gyermeküket várják. A négyéves James és a kétéves Inez szülei sosem titkolták, hogy nagy családot szeretnének: „Ha tehetnék, legalább egy tucat gyereket vállalnának” – nyilatkozta egy, a párhoz közelálló forrás a People magazinnak.

Ryan Reynolds, aki 2012-ben vette feleségül Blake Livelyt, kislányuk, Inez születése után azt nyilatkozta, élete egyik legnagyobb álma vált valóra. „Elmondhatatlan élmény számomra, hogy van egy kislányom. Csak akkor lehetnék boldogabb, ha nem egy, hanem kilenc lányom lenne” – mondta a Deadpool sztárja, majd hozzátette, ha tehetné, minden létező idejét a gyerekeivel és feleségével töltené.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top