Trend

Ajándékozz ragyogást a Pandora ünnepi kollekciójával! (x)

Elakadtál az ajándékvadászatban? Segítünk eligazodni a Pandora világában, a téli éjszakák fényeit idéző ékszerek közt megtalálod, amit keresel.

Ajándékozz ragyogást a Pandora ünnepi kollekciójával! (x)
Az utolsó munkanapok sűrűjében már tervezzük a karácsonyi menüt, közben próbáljuk azt is fejben tartani, hogy kinek kell még megtalálnunk a tökéletes meglepetést. Ha még te sem értél az ajándékbeszerzés végére, most segítünk megtalálni az igazit!

Ajándékozz ragyogást a Pandora ünnepi kollekciójával! (x)
Szikrázó hópehely – örök álmodozóknak

A Szikrázó hópehely darabokat a tél varázsa ihlette. A csillag alakú hópelyheket áttetsző kövekből formázták meg, a jeges táj szikrázását hópelyheket charm, fülbevaló, nyaklánc vagy gyűrű formában is választhatod.

Ajándékozz ragyogást a Pandora ünnepi kollekciójával! (x)Áttört csillagképek – modern kalandoroknak

A csillagos ég se határ neki? A modern vonalvezetésű charmok lekerekített áttört vonalai mentén áttetsző kövek formálják a csillagokat. Válaszd sterling ezüst vagy Pandora Rose verzióban, hogy viselője megmutathassa kalandvágyát és hogy mennyire szereti a világegyetemet!

Ajándékozz ragyogást a Pandora ünnepi kollekciójával! (x)Jeges szépség – modern hercegnőknek

A csillogó kövek mellett a modern dizájn és a klasszikus vonalak ötvözése teszi igazán egyedivé ezt a fülbevalót, ami mellett senki nem megy el szó mellett, így olyanoknak ajánljuk, akik szívesen gyűjtik be a kiegészítőikre érkező dicséreteket.

Ajándékozz ragyogást a Pandora ünnepi kollekciójával! (x)Kék Időtlen elegancia – a klasszikusok rajongóinak

Az Időtlen elegancia gyűrűk és fülbevalók ikonikus formáikkal és ragyogó kék kristályokkal idézik a jeges tél varázsát és a karácsonyi ünnepek szép emlékeit.

Ajándékozz ragyogást a Pandora ünnepi kollekciójával! (x)Jégszilánkok charm – azoknak, akik folyton pörögnek

A ragyogó Jégszilánkok charm tökéletes választás valaki olyannak, aki folyamatos pörgésben van és igazi káoszkirálynő. Biztosan elvarázsolja majd a ragyogó kövek örvénylése, neked már csak választanod kell az áttetsző és a tengerkék változatok közül.

Ajándékozz ragyogást a Pandora ünnepi kollekciójával! (x)Bármelyik ragyogó Pandora ékszert is választod, csakúgy, mint az ünnepeken született közös emlékek, a Pandora Timeless kollekció darabjai kellemes meglepetést és éveken át tartó örömet szereznek majd.

Ajándékozz ragyogást a Pandora ünnepi kollekciójával! (x)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top