A világ egykori legszebb kislánya, Thylane Blondeau felnőttként is gyönyörű

nlc | 2020. December 16.
Thylane Blondeau-t felnőttként is a világ legszebb arcú emberének választották, azonban mégsem tejesen elégedett a külsejével.

A francia Thylane Blondeau mindössze 4 éves volt, amikor beindult a modellkarierje: 2005 őszén Jean Paul Gaultier bemutatóján vonult a párizsi divathéten. A Success kids modellügynökség szerződtette és gyerekmodellként olyan márkákkal dolgozhatott együtt, mint a Dolce & Gabbana, a babylos, vagy a L’Oréal. Azokban az években a világ legszebb kislányaként emlegették. 10 évesen már felnőttruhákban és sminkben pózolt a Vogue francia kiadásában, ebből azonban jókora botrány lett, ugyanis sokan úgy vélték, hogy a fotókon szexualizálták a kislányt. 

Thylane Blondeau négyévesen, Jean Paul Gaultier divatbemutatóján (Fotó: Michel Dufour/WireImage)

Tizenévesen is folytatta a modellkedést, 2015-ben az IMG Models szerződtette és továbbra is a legnevesebb divatházakkal és magazinokkal dolgozott. Kifutói modellként is keresett maradt, annak ellenére is, hogy csak 167 centiméter magasra nőtt, ami ebben a szakmában igen kevésnek számít. 2015-ben eljátszotta első és eddig egyetlen filmszerepét a Belle és Sébastien – A kaland folytatódik című francia kalandfilmben. 2017 óta a L’Oréal márkanagykövete. 2018-ban, még mindig csupán 17 évesen Heavean May néven saját ruhamárkát alapított. Ugyanebben az évben a világ legszebb arcú emberének is megválasztották.  Mégsem teljesen elégedett magával és megvan az oka annak is, miért mindig csukott szájjal, komoly arccal pózol: nem elégedett a fogsorával.

„A fogaim. Valójában utálok mosolyogni. Rengeteg kommentet kapok az Instagramon emiatt” – árulta el egy francia lapnak.  Hozzátette azt is, hogy szívesen befestené a haját platinaszőkére, azonban ezt a modellszerződései miatt nem teheti meg.

Thylane Blondeau akkor és most (Fotók: Instagram/Profimedia)

„Még mindig  fiatal vagyok és elégedett. Megpróbálok mindent megtenni a »Thylanereimért«. (Így hívják magukat a rajongói – a szerk.) Folyamatosan kommunikálok velük, és gyakran anyu is segít az üzenetek megválaszolásában” – mondta egy interjújában. Ugyanitt beszélt arról is, hogy saját magát nem feltétlenül tartja a világ legszebb lányának, a stílusát pedig leginkább Bella és Gigi Hadid inspirálja. A modellnek egyébként vannak „rejtett tehetségei” is: énekel, illetve több hangszeren, így gitáron, dobon és zongorán is játszik, azonban saját bevallása szerint zavarba jön, ha ezek közül bármelyiket is közönség előtt kell tennie.

A 19 éves modell a szerelmi életét nem teregeti ki a nyilvánosság előtt. Ami biztosan tudható, hogy hosszabb ideig Milane Meritte francia DJ és producer volt a párja, vele azonban az év elején szakított. Azóta már új barátja van, akivel közös képet is posztolt az Instagramon, ám az arcát nem mutatta meg. 

Mi lett velük?

Exit mobile version