nlc.hu
Trend

Last minute manikűrök karácsonyra

Last minute manikűrök karácsonyra

Ilyen szép karácsonyi manikűröket is készíthetsz, nem kell hozzájuk semmi extra.
Egyszerű karácsonyi manikűr

Nem kell izgulni ha nem jutottál el körmöshöz, lehetnek attól még szépek a körmeid az ünnepekkor. Mutatunk néhány egyszerű karácsonyi manikűrt, amiket mi magunk elkészíthetünk korlátozott kézügyességgel és fogyatkozó türelemmel is.

A karácsonyos manikűrök ereje a színekben van, ha van otthon piros, zöld, arany vagy ezüst körömlakkod és legalább még egy, tőlük elütő, de árnyalatában passzoló szín, nyert ügyed van – így már mintázhatod is őket. De ne rohanjunk ennyire előre. Az alapszínek közül ha bármelyikkel kipingálod a körmeidet, már szépek lesznek (azért formázd is őket előtte).

Seregnyi ünnepi színű lakk tulajdonosaként igazán nyerő helyzetben vagy, szuperek ugyanis azok a manikűrök is, melyeknél más-más színűek, mégis egymással harmonizáló árnyalatúak a körmök. Jól mutat a matt és csillámos színek váltakoztatása, és az is elég lehet, ha csak a gyűrűsujj körme kap eltérő színt.

Házilag is dekorálhatjuk körmeinket, ennek legegyszerűbb módja, ha van kéznél néhány karácsonyi, téli mintás körömmatrica. Elég melléjük egy nekünk tetsző alapszín, pikk-pakk rátesszük a mintát, fedőlakkal rögzítjük és kész is a mintás köröm. Túlzásba persze velük sem érdemes esni, különben olyan rémkörmöket kaphatunk, mint ezek.

Matrica híján sem kell nélkülözni a mintákat, néhány alaptípust egy fogpiszkáló segítségével is szépen elkészíthetünk. Nem hiszel nekünk? Akkor ezt a videót feltétlenül nézd meg, nagyon jól bemutatja, miként tudjuk körmeinkre varázsolni a legnépszerűbb karácsonyi mintákat.

Pöttyözhetünk, sőt, egyszerűbb mintákat is megrajzolhatunk a fogpiszkáló segítségével, íme még néhány további fotó inspirációként.

És milyen lesz a ruhád?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top