Trend
Szponzorált tartalom

Légy te is címlaplány! – Élményfotózás profi stábbal (X)

Rólad mikor készült utoljára igazán profi fotó? Olyan, amivel elégedett voltál. Amit úgy igazán szerettél magadról és büszkeséggel töltött el.

A címlapélmény-fotózás azoknak szól, akik a mindennapok szürkeségéből kitörve szeretnének megélni egy csodanapot, amikor minden róluk szól. Azoknak, akik gyerekkoruk óta vágyakozva nézegetik a női magazinok és divatlapok látványos címlapjait, és azoknak is, akik a nőiességük megélését kihívásnak tekintik, vagy éppen még tanulják.

„Mindenkinek ajánlom. Magabiztosságot és boldogságot ad. Olyan ez, akár egyfajta terápia” – vallotta Csokán Vivien, a Magyar Operaház balerinája.

 

Légy te is címlaplány! - Élményfotózás profi stábbal (X)A modern stílusú címlapfotózási élmény kényeztetés a női léleknek, tartalmas énidő, amit nemcsak egyedül, hanem a lányoddal, édesanyáddal, testvéreddel és a legjobb barátnőddel is tölthetsz. Egy olyan nap, amikor professzionális sminkkel és frizurával tündökölhetsz divatszakértő által gondosan válogatott öltözékekben.

Ajándékozd meg magad egy nappal, ami csak rólad szól, és arról, ahogy egy profi csapat kihozza belőled a maximumot, és istennőként ragyogsz a kamerák előtt!

Légy te is címlaplány! - Élményfotózás profi stábbal (X)

Sokan bizonytalanok a fotózás előtt:  „Rólam nem lehet jó képeket készíteni!”; „Nem vagyok fotogén!”; „Nem szeretem, ha fotóznak!” A Couture Élményfotózás csapata számtalanszor találkozott már ezekkel a félelmekkel. Olyan gyönyörű hölgyektől, akik akkor még nem látták magukban azt a szépséget, amit aztán a fotózás során megmutattak nekik.

Légy te is címlaplány! - Élményfotózás profi stábbal (X)

A fotózás előtt átbeszélik veled az elképzeléseidet, tanácsokat adnak az öltözékekre, a sminkre, a frizurára és a helyszínre, hogy álmaid fotózása tökéletesen összeálljon. Az előre megbeszélt időpontban és helyszínen a profi szakemberek elkészítik a sminked, a frizurád és az öltözékeid. A fotózás során végig kapsz instrukciókat, hogyan pózolj, így akkor sem kell aggódnod, ha ez az első fotózásod.

Az élményfotózás tökéletes ajándék szülinapra, anyák napjára, lánybúcsúra, de akár céges csapatépítésre is. Éljétek át, milyen egy profi stábbal alkotni! – coutureportre.hu
_____

Fotók: Nerpel Nikoletta

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top