nlc.hu
Trend

Farmerszoknya divat 2021

Így hódít a farmerszoknya 2021-ben

Ruhatárunk alapdarabja, a farmerszoknya idén egy kifejezetten nőies, sikkes változatban hódít.

A farmer miniszoknyák komoly versenytársakra találnak 2021-ben, ugyanis maxi változataik a legnépszerűbb szoknya fazonok közé avanzsáltak. A szűk és enyhén A-vonalú midi és maxi farmerszoknyák már egy évvel korábban is a divatajánlások közt szerepeltek, a járványhelyzet azonban nem kedvezett a csinos darabok igazi felfutásának. Most azonban úgy tűnik, ahogyan fokozatosan hátrahagyjuk a melegítőket, úgy válnak egyre keresettebbekké ezek a kényelmes, mégis hipernőies szoknyafazonok is.

Divatba jöttek a midi és maxi farmerszoknyák

Divatba jöttek a midi és maxi farmerszoknyák (Fotók: Getty Images)

Így hordd a hosszú farmerszoknyákat

  • Sneakert nagyjából mindenhez viselhetünk, mégis azt javasoljuk, hogy a midi és maxi farmerszoknyákhoz magas sarkú csizmát vagy cipőt válasszatok, hogy optikailag szépen nyújtsák az alkatot. A denim alapvetően egy erős, nehéz anyag, ami kevésbé libben, kevésbé követi az alakot, emiatt pedig erősíthet, amit ellensúlyozandó jót tesz mindenkinek, ha pár centis sarkakon lépdel bennük. 
  • Bokacsizmát csak óvatosan viseljetek a midi és maxi szoknyákhoz, azok ugyanis „elvághatják” a lábat, alacsonyabbnak tűnhettek benne. Ha mégis ragaszkodtok a bokacsizmához, a harisnya színe legyen azonos vele, így tompítható a lábak felszabdaltsága. Az elöl magasan sliccelt szoknyákhoz jól mutatnak a hosszú szárú csizmák, ezek megoldják az említett problémát és nagyon szexi, ahogy csizmás virgácsaink kivillannak a szoknya takarásából.
  • A felső megválasztásával remekül tudjátok irányítani, mennyire legyen a szett elegáns. Ha lezserkedni szeretnétek, egy sima fehér póló is megteszi, de a lenge blúzok, vékony kötött felsők is csinosan fognak állni hozzá. Bármilyen is a felsőtök, érdemes betűrve viselni, hogy minél nyúlánkabb legyen az alak.
  • A farmerszoknyákhoz jól passzolnak a markáns övek, melyekkel tovább hangsúlyozható a derék karcsúsága. De vigyázzatok, a szoknya semmiképp se csípőfazon legyen, ezek a farmerszoknyák akkor szépek, ha magas vagy legalább normál derekúak.
A hosszú farmerszoknyákhoz jobban mutatnak a kecses magas sarkúk.
Megnézem
Összes kép (3)

TIPP: Így válassz farmerszoknyát az alkatodra.

Boltmustra – farmerszoknyák

Boltmustra - farmerszoknyák

Boltmustra – farmerszoknyák

1. Magasított derekú koptatott farmerszoknya – Answear / 2. A-vonalú farmerszoknya övvel – Pepe Jeans London / 3. Világos bézs midi farmerszoknya – COS / 4. 70-es évek inspirálta farmerszoknya – Zara / 5. Szürke farmer midi szoknya – Reserved / 6. Denim midi szoknya – Mango / 7. Farmer maxi szoknya – Nanushka / 8. Fekete, enyhén bővülő farmerszoknya – H&M

Mango
Megnézem
Összes kép (8)

Trendek, amik velünk lesznek 2021-ben, és amik nem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top