nlc.hu
Trend

Túlárazott luxus kiegészítők

Kacatok, amikért a Kardashian-lányok is lehajolnának – 10 méregdrága apróság a legnagyobb divatházaktól

Az egyik kulcstartó árából bejárati ajtót, a másikból már egy jól karbantartott autót is vehetnénk.

Kóros képessége van az emberiségnek rá, hogy csip-csup apróságokra szórjon el komoly összegeket akkor is, ha arra az égvilágon semmi szükség. Így vagyunk ezzel mi, az IKEA piacterén és a milliárdosok is, ha épp shoppingolni tart kedvük kedvenc designermárkájuknál. Vélhetően ezen indíttatásból készültek a lenti, és hozzájuk hasonló luxus apróságok, amik használati értéke még csak-csak megmagyarázható, árukra azonban még az sem mentség, milyen divatház kínálatában találjuk őket.

Kereslet azonban nem kell aggódni, van rájuk, ékes példa rá a Kardashian-lányok, akik Instagram-oldalaikon egyetlen posztot sem hagynának ki, hogy megvillantsanak egy keveset hétköznapjaik fényűzéséből. 

Vajon a lenti kiegészítőkhöz mit szólnának?

Fendi minitáska – 128 000 Ft

Fendi mini táska

Fendi mini táska

Hiába a rafia szálak, a picuri táska mindössze 5×6 centis, amibe nemhogy a mobilunk nem fér bele, de még egy zacskó papírzsepi sem. Gazdag kulcsos gyerekeknek jól jöhet a lakáskulcs cipelésére, máskülönben abszolút felesleges. De legalább látványos.

Valentino kulcstartó – 83 000 Ft

Valentino kulcstartó

Valentino kulcstartó

Talán még a designer gumipapucsoknál is nagyobb lehúzás a luxuskulcstartó-biznisz, hisz szédítő árakon lehet eladni bármilyen kacatot, amire ráerősíthető egy kulcstartó gyűrű. Ékes példája ez a karabíner típus, és ha szerencsénk van, még a söröskupak is lepattintható vele.

Alexander McQueen esernyő – 239 000 Ft

Alexander McQueen esernyő

Alexander McQueen esernyő

A szeszélyes tavaszi időjárás alapkelléke az esernyő, naná, hogy belőle is találni luxus változatot! Mondjuk esetében tényleg állati jól néz ki a divatházra jellemző, koponyát formázó markolat, és vélhetően az első erősebb szellő sem teszi tönkre, de még mindezek tudatában is nehéz érthetőnek találni a közel negyedmilliós árát.

Loewe mobiltok – 182 000 Ft

Loewe mobiltok

Loewe mobiltok

Kétség nem fér hozzá, a Loewe állatformájú táskái és egyéb bőr kiegészítő hihetetlenül cukik, ezt az elefántos mobiltokot is gondolkodás nélkül elfogadnánk. De az, hogy csaknem annyiba kerül, mint az amúgy is szemtelenül drága iPhone 11, az mégiscsak túlzás. Ráadásul amint mobilt váltunk, már dobhatjuk is ki. Szegény Fáncsi.

Prada kulcstartó – 1 242 000 Ft

Prada kulcstartó

Prada kulcstartó

Nem mondjuk, hogy ez a világ legdrágább kulcstartója, hisz némi gyémánttal mindennek feljebb lehet tolni az árát, de egész biztosan a top mezőnybe tartozik. Egyébként nem arany, nem ezüst, leírásából annyit tudni meg, hogy fémből van. Ha érdekel, a Harrod’s-nál megvásárolható.

Te is?

Hülyeségekre verjük el a pénzt, mert nem bírunk már mit kezdeni a belső feszültséggel

Balmain szalag – 143 000 Ft

Balmain szalag

Balmain szalag

Ez a halványrózsaszín, selyemszatén szalag a tökéletes lófarkak sikkes kiegészítője, mi több, fejpántként is jó szolgálatot tehet. Ha tetszik, kapható belőle arany színű változat is, igaz, az épp készlethiányos, de lássuk be, őrültség nem kielégíteni a keresletet iránta, úgyhogy biztosan hamarosan ismét lesz a webshopban.

Paco Rabanne fejsál – 383 000 Ft

Paco Rabanne - fejsál

Paco Rabanne fejsál

Első látásra fancy parittyának is tűnhet, nem véletlenül tettük a kis képet mellé. Ez az arany és ezüstszínű láncszemekből álló kiegészítő nem más, mint egy fejet is körbeölelő sál, kvázi kapucni, ha egy jövőbeli elegáns partin fázna a fejünk.

Ez sem olcsó

Úgy néz ki, mint egy Apple-óra, de ötvenszer annyiba kerül

Louis Vuitton mobilgyűrű  – 127 000 Ft

Louis Vuitton mobilgyűrű

Louis Vuitton mobilgyűrű

Ez fura bőrfogantyú, kérem, nem más, mint egy mobilgyűrű, vagyis olyan kis szerkezet, amit a telefonunk hátuljára rögzítve megkönnyíti a szelfik készítését, ugyanis így nem esik ki a kezünkből a mobilunk, ha épp csak két ujjal tudnánk megtartani.  Vélhetően ő a legdrágább bőrdarab, ami valaha funkciót kapott.

Gucci Donald Kacsás karkötő – 180 000 Ft

Gucci Donald Kacsás karkötő

Gucci Donald Kacsás karkötő

A luxusmárkák nemcsak a felnőttekre, a gyerekekre is gondolnak, számukra is csodás apróságokat találni csörgőtől a rugdalózóig, ez a karkötő azonban nem a gyerekrészleg kínálatába tartozik. A Gucci x Disney női kollekciójának becses darabja, mentségére legyen szó, legalább ezüstből van.

Luxus vagy sem?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top