nlc.hu
Trend

Nike reklám a várandósság alatti sportról

Attól még, hogy kismama vagy, sportolhatsz – üzeni a Nike

A Nike új reklámjában azt üzeni a kismamáknak, a másállapot még nem jelenti azt, hogy nem lehetnek sportolók.

Érzelmes reklámmal rukkolt elő a Nike, amiben az anyaság előtt álló kismamáknak, illetve már gyerekes anyukák számára üzeni azt, hogy ez még nem jelenti azt, hogy nem lehetnek sportolók – írja a kreativ.hu.

Kismamákat buzdít sportolásra a Nike új reklámja

Szörföző kismama a Nike új reklámjában

A kisfilmben több mint húsz hivatásos és amatőr sportoló szerepel, ahogy várandósan vagy szülés után a legkülönbözőbb sportokat végzik – van, aki szörfözik, jógázik, atletizál vagy éppen súlyt emel. A videóban feltűnik Serena Williams, Alex Morgan, Perri Edwards, Bianca Williams és Nina Ali is.

A Nike egyébként két sportoló szponzorációját is megnyirbálta gyermekvállalás miatt. Egyikük, Alysson Felix, hatszoros olimpiai aranyérmes atléta a terhesség 32. hetében életveszélyes állapotba került, császármetszést kellett végrehajtani rajta. A szponzorszerződés újratárgyalásakor a Nike a szponzorációs pénzek 70 százalékát vissza akarta vonni, ezért Felix inkább átigazolt egy másik támogatóhoz – írja a lap. A felháborodás miatt ma már a várandós sportolók sem maradnak fizetés nélkül.

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top