nlc.hu
Trend
Esküvői fotók reprodukciója

Reprodukálta a házaspár 50 évvel ezelőtt készült esküvői fotóikat – videó

Jó olyan boldog párt látni, akik 50 évvel az esküvő után is szeretettel néznek egymásra, mintha ez lenne az első napjuk együtt.

Egy iowai házaspár úgy ünnepelte 50. házassági évfordulóját, hogy újból elkészítette a különleges nap esküvői fotóit.

Reprodukálta a házaspár 50 évvel ezelőtt készült esküvői fotóikat - videó

Reprodukálta a házaspár 50 évvel ezelőtt készült esküvői fotóikat (Képünk illusztráció. Fotó: Unsplash)

Kelly és Carolyn Gay elmondta, Carolyn ötlete volt az újrafotózás, amivel alaposan meglepte párját. Már három éve is eszébe jutott az ötlet, de a haja akkor még nem volt olyan hosszú, mint az eredeti képeken, ezért hajnövesztésbe kezdett.

Először nem gondolta, hogy a fél évszázad olyan nagy dolog, aztán rájött, elég kevesen élnek ennyi idő után is még mindig ugyanazzal az emberrel, ezért méltó módon kell megünnepelni a házasságot.

Carolyn + Kelly got married on this day 50 years ago! To celebrate, they reached out asking to recreate their wedding...

Közzétette: Two Hoyles Photography – 2021. március 12., péntek

Egy szakértő, Sam Hoyle segített a párnak újrateremteni esküvői albumuk fotóit, köztük egy dupla expozíciós felvételt, amelyen úgy tűnik, Kelly fejéből egy gyertyatartó nő ki. „Mi lehet nagyobb cél az életben, mint olyan boldog párnak lenni, akik 50 évvel az esküvő után is szeretettel néznek egymásra, mintha ez lenne az első napjuk együtt. Remélhetőleg ez a képeken is megjelenik” – mondta el a fotós.

(via)

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top