nlc.hu
Trend

Reagál a divatszakma: itt a "vakcinára kész" felsők

„Vakcinára kész” címszóval árul felsőket a webáruház

A revolve.com webáruház „vaccine ready”, vagyis „vakcinára kész” címszó alá gyűjtötte össze a kínálatában azokat a felsőket, melyek nem takarják a vállakat.

Ha valaki a revolve.com webáruházában a topok szekcióban kezd keresgélni, ráakadhat egy alkategóriára, ami a „vaccine ready” nevet viseli. A vakcinakész topok olyan ruhadarabokat takarnak, melyek nem takarják a vállakat, így a vakcina beadásakor a viselőjének nem kell a ruhája felhajtásával vagy a vetkőzéssel törődnie – derül ki a Fox News cikkéből.

A furcsa, a járványdivatot megújító kategória elsősorban egy tiktokkernek, Danni Cole-nak köszönhetően került a figyelem középpontjába, ugyanis a lány egy videót csinált arról, hogy felfedezte és kiröhögte ezt az új ruhakategóriát, amiben jelenleg 70 és 300 dollár közti áron válogathatunk a vakcinakész ruhadarabokból. A videót több százezren nézték meg, és sokan felháborodtak azon, hogy a cégek már a védőoltásokat is felhasználják a termékeik reklámozásához. Volt azonban olyan is a kommentelők között, aki elmesélte, hogy a védőoltása beadásakor rengeteg ruhától kellett megszabadulnia, így talán nem is olyan rossz ötlet, hogy a cégek felhívják az emberek figyelmét arra, hogy nem árt a megfelelő öltözék a védőoltás megkapásakor.

Hogy áll a védőoltások beadása Magyarországon? Itt megtudhatod:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top