nlc.hu
Trend

Repülőgép formájú luxustáska a Louis Vuittontól

Ez aztán a luxus: repülőgépet formáz ez a táska, ami drágább, mint egy repülő

Nem annyira praktikus, nem annyira baráti az ára, de feltűnőnek mindenképpen feltűnő.

Még januárban mutatták be a Louis Vuitton márka őszi és tavaszi férfikollekcióját Párizsban, és Virgil Abloh megint kitett magáért, a kifutón az egyik modell egy olyan táskával vonult végig, ami egy repülőgépet formáz. Sokan csak az elmúlt napokban figyeltek fel a luxustáskára, aminek nemcsak a formája, az ára is sem mindennapi, ugyanis állítólag 39  ezer dollárt (kb. 11,8 millió forintot) kell kifizetnie annak, aki ilyesmit szeretne lóbálni a kezében. Valószínűleg ez volt az, ami miatt most megint felkapta az internet. 

Egy Twitter-felhasználó szerint ennyiért valójában már egy repülőgépet is lehet venni, igaz, egy jóval szerényebb modellt, mint amilyen alapján az egyébként részletekben gazdag, de talán kevésbé praktikus táska készülhetett. A bejegyezésében közzé is tette a hirdetést arról a használt Cessnáról, amit 32 000 dollárért (9,6 millió forintért) árulnak. Itthon, Magyarországon a táska árából pedig még vadászrepülőt is lehetne venni, jó, egy teljesen kibelezett MIG-21-est ajánlottak Vaterán ennyiért, de hát kinek mi az érték. 

Az internetet természetesen megosztotta Virgil Abloh kreációja, de nincs kétségünk afelől, hogy biztosan lesznek olyan vagyonosabb emberek, akik úgy gondolják majd, ez a táska tökéletes esszenciája életvitelüknek, szóval miért is ne vennének egyet. 

Louis Vuitton F/W 2021

A Louis Vuitton 2021-es őszi és téli, férfiaknak szánt kollekciójának bemutatója (Fotó: Dominique Charriau/WireImage for ABA/Getty Images)

Luxus másképp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top