nlc.hu
Trend

Kényelmes melltartó választása

Milyen egy igazán jó melltartó? Hozzád alkalmazkodik! Így válassz!

Álmodtál már olyan melltartóról, ami annyira kényelmes, hogy szinte megfeledkezel róla, hogy valójában rajtad van?

Egy igazán jó melltartó nem a testedet kényszeríti alkalmazkodásra, hanem igazodik a formádhoz, gyengéden, mégis határozottan formál, és szinte észrevétlenül tart. Ha még nem találtad meg az igazit, elmondjuk, hogyan válaszd ki a számodra legjobbat!

Bevágó pántok vs. szabadság

Könnyű azt mondani, hogy ha kényelmetlen a melltartó, akkor szabaduljunk meg tőle – mellmérettől függetlenül az irodában, sport közben, és bizonyos élethelyzetekben így is, úgy is viselnünk kell. Ráadásul nem feltétlen az a legkényelmesebb, ha semmi nem támasztja alá a mellet. Éppen ezért kell utána járnod, melyik melltartó számodra a legideálisabb!

Kényelmes melltartó választás

Bármilyen a formád, egy tökéletes melltartó alkalmazkodik a testedhez (Fotó: Triumph)

Miről lehet felismerni a kényelmes melltartót?

Először is próbálni kell, ezt nem úszhatod meg, hiszen hiába vannak méretezve a melltartók, sokszor sem a mell alatti körméretre, sem a kosárméretre nem lehet adni. Érdemes ilyenkor szakember segítségét kérni a boltokban, aki a melltartó csínját-bínját ismeri és megannyi hasznos tanáccsal és segítséggel szolgálhat. Melltartó próbálása előtt minden esetben érdemes elvégezni egy gyors mérést, ennek legegyszerűbb módja pedig, ha hagyjuk, hogy a bra fitter segítsen nekünk. A két legfontosabb adat, melyre szükség van a megfelelő melltartó megtalálásához, a melled alatti körméret és a kosárméret. A mérés folyamata pedig gyors és egyszerű –  a hátadtól indulva előre, a mellbimbódon át körbe vezetik a mérőszalagot. Az így kapott szám alapján tudja a fitter meghatározni, hogy melyik a számodra legmegfelelőbb méret.

Innen tudhatod, hogy megtaláltad a számodra tökéletes darabot:

  • az alsó pánt egy vonalban van a mell tövével, szorosan rásimul a testedre;
  • a leglazább kapoccsal is össze tudod kapcsolni;
  • a stég nem áll el a mellkasodtól;
  • a merevítő a mell tövénél helyezkedjen el;
  • a kosár nem lapítja le a melleket: akkor jó, ha a mellek teljesen kitöltik de sehol nem vág be;
  • a pántokat be tudod állítani úgy, hogy ne essenek le a vállról, de ne is vágjanak be.
Kényelmes melltartó választás

Egy igazán jó melltartó idomul hozzád (Fotó: Triumph)

Fit Smart: a melltartó, ami hozzád alkalmazkodik

Tény, olyan melltartót venni, ami hosszú távon is kényelmes, nem egyszerű. A pörgős életmódhoz a ruhatárunknak is alkalmazkodnia kell, és ez alól a fehérnemű sem lehet kivétel, sőt: ha viseltél már nem megfelelően kialakított melltartót, pontosan tudod, milyen érzés, amikor vág, szorít, kényelmetlen, ami az egész napodra rányomhatja a bélyegét. Ahhoz, hogy magabiztosnak és a mozgásunkban szabadnak érezzük magunkat egy jó melltartónak kulcsfontosságú szerepe van.

Fit Smart melltartó

A Triumph több mint 130 éve készít fehérneműt, azért, hogy mi, nők magabiztosnak érezhessük magunkat, függetlenül attól, hogy az élet mit sodor az utunkba. 1886 óta a Triumph folyamatosan újította, fejlesztette és igazította a melltartói kialakítását, azért hogy a lehető legkényelmesebb és legjobban tartó melltartókat megalkossa. Ilyen a Fit Smart melltartó is, ami fizikailag alkalmazkodik a testünkhöz – akár kisebb, akár nagyobb mérettel rendelkezünk.

Kényelmes melltartó választás

A Fit Smart nemcsak kényelmes, hanem szép is (Fotó: Triumph)

Fontos, hogy a melltartó kellőképpen rugalmas legyen, jól formáljon, de ne a testünket kényszerítse alkalmazkodásra, hanem a melltartó idomuljon hozzánk. A Triumph legújabb innovációja egy csettintésre megoldja az összes melltartógondunkat: a Fit Smart melltartót úgy fejlesztették ki, hogy fizikailag átalakuljon, és alkalmazkodjon a testünkhöz: szó szerint hozzánk idomul a melltartó, és nem fordítva!

Sőt, még a testünk havi változásait is képes figyelembe venni. Speciális szövetének, rejtett tartórendszerének és a 4D mérnöki kialakításának köszönhetően 5 méretben biztosít támaszt és emelést, függetlenül a mell méretétől. A Fit Smart melltartó úgy tart, hogy közben észre sem veszed, hogy rajtad van, így akár alváshoz is felveheted, ráadásul nem korlátozza mindennapjaidat és a munkában pont olyan magabiztos lehetsz benne, mint ahogy azt megálmodtad.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top