nlc.hu
Trend

Megőrülnek az emberek a macskás hátizsákért

Megőrülnek az emberek a szuperrealisztikus macskás hátizsákért

Távolról egészen biztosan élő macskának nézed, de a látvány még közelről is egészen megtévesztő: pedig csak egy macska alakú hátizsákról van szó.

A legnagyobb hátránya a macskagazdiságnak, hogy a kutyák gazdáival ellentétben a kedvenceinkkel nem lehet közös szabad levegős programokat szervezni. Emiatt nem láthatunk sehol macskákat sétáltató embereket az utcán. Ezért is okozott nagy feltűnést a Twitteren egy kép, amelyen a gazdi a hátán vitte a szupercuki cicáját. Később azonban kiderült a turpisság – derül ki a soranews24 cikkéből.

A macska alakú, és egy élő macskára megtévesztésig hasonlító hátizsák egy japán designer, Cat Production Pico alkotása, és az emberek valósággal megőrülnek érte. A cica szemei valósághűek, a tappancsa is szupercuki, a hátán a zipzárt pedig olyan ügyesen elrejtette, hogy alig lehet kiszúrni. A hatás tényleg olyan, mintha valaki egy élő macskát vinne a hátán. Ha szeretnél magadnak egy ilyen táskát, van egy rossz hírünk: a tervezője elég elfoglalt, még a tavalyi rendeléseket sem tudta mind teljesíteni, úgyhogy jelenleg sajnos nem vesz fel friss megrendeléseket. A Cat Production Pico amúgy már évek óta készít macskás táskákat, némelyik több száz dolláros áron szokott elkelni a Yahoo aukciós oldalán.

A macskák és a divat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top