nlc.hu
Trend

Ez a férfi elég furcsa fürdőruhát vásárolt a feleségének - videó

Ez a férfi elég furcsa fürdőruhát vásárolt a feleségének – videó

Az amerikai férfi olyan fürdőruhával lepte meg a feleségét, amilyet nem nagyon lehet találni a boltokban.
vicces, fürdőruha

De ha lenne is ilyen a polcokon, valószínűleg nem sokan csapnának le rá. Bár kétségtelenül vicces darab, hiszen az egyrészes fürdőruha egy szőrös férfi testét imitálja. Valahogy így:

@flatlanders

@jessmcclendon got a new swimsuit but we are gonna need new lawn trimmers #fun #summer #YesDayChallenge #failarmy #bikiniseason #swimsuitcheck

♬ original sound - Flatlanders

A videó a TikTokon kering, a @flatlanders felhasználó töltötte fel, aki maga a kacagó férj,  és aki a videó felvétele során nem is tudja visszatartani a nevetésrohamát, miközben a felesége, Jessica McClendon az általa ajándékozott “meztelen” fürdőruhában illeg-billeg. Persze Jessica is jót mulat az egészen, és meg is kérdezi a férjét:

„Mit gondolsz? Jól áll?”

Októberben egy másik vicces fürdőruha esetről írtunk, akkor egy lány szájmaszkból készített bikinit, a kommentelők nagy felháborodására.Az influenszer a videójában azt mutatta meg, hogyan lehet a szájmaszkot négyféleképpen hordani, és a lehetőségek között volt egy több maszkból összeeszkábált bikini is.

(The Sun)

Fotó: Tiktok

Kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top