nlc.hu
Trend

A szemétben találták meg az elveszett gyűrűt

Jó fej szemetesek segítettek megtalálni a kukába dobott gyűrűt

A szeméttelepről került elő egy elveszett gyűrű, hála a segítőkész dolgozóknak.
Kukásautó

Chuck és Pam Smith nemrégiben költözött New Hanover megyébe az amerikai Észak-Karolina államban. Egyik nap Pam éppen az új házban takarított, amikor észrevette, hogy az egyik gyűrűje eltűnt.

A kétségbeesett nő arra gyanakodott, hogy véletlenül az ékszert is kidobta a szeméttel. Férjének még sikerült elcsípnie a kukásautót, de sajnos már a környék 25 másik házából is összegyűjtötték a szemetet.

A szemétszállítókkal viszont sikerült megbeszélniük, hogy a lerakónál kiborítják a kukásautó tartalmát egy vízszintes területen, és ott átvizsgálhatják a szemetet, hátha előkerül az elveszett gyűrű.

Tű a szénakazalban! De a dolgozók annyira jó fejek voltak a szeméttelepen, hogy hat ember csatlakozott a kereséshez, hátha együtt megtalálják a gyűrűt. Órákon át túrták a szemetet, minden egyes szemeteszsákot átvizsgáltak. Már szinte feladták a reményt, amikor az utolsó zsákok egyikében, öt perccel a telep zárása előtt megtalálták a gyűrűt.

 

A házaspár nem hitt a szemének, amikor meglátták az ékszert, azt mondják, igazi csoda történt, és nem győztek hálálkodni a segítőkész embereknek.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/zibik)

Elveszett gyűrűk az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top