Macskarablással akart bosszút állni testvérén egy leendő menyasszony

nlc | 2021. Május 31.
Stresszes lehet az esküvőre készülni, de egy leendő ara mintha túlzásba esett volna, amikor megfenyegette a buliszervezéssel megbízott testvérét.

Az esküvőszervezés, illetve az oda vezető út tele lehet fordulatokkal, de talán ritkán esik meg az, hogy ki kell hívni a rendőrséget, mert meg kell menteni egy macskát. A Redditen osztotta meg az egyik felhasználó a történetét arról, hogyan a testvére hogyan fenyegette meg azzal, hogy soha nem láthatja majd a macskáját, amit az ő gondjaira bízott, ha nem képes egyedül megszervezni az ő eljegyzési buliját.

A posztoló a munkája miatt sokat utazik, és amikor nincs otthon, testvére szokott felügyelni a macskára, amikor pedig egyszer szóba került, hogy sajnos egyedül nem tudja elvégezni az összes feladatot, ami a partyszervezéssel jár, akkor a leendő menyasszony SMS-ben jelezte, hogy rendben, akkor ő pedig nem fog többet macskaszittelni. A dolgok akkor durvultak el igazán, amikor a szervezéssel megbízott testvér szerette volna elhozni kedvencét. „Mindennek elmondott, és azzal fenyegetőzött, hogy a macskámat, ami eddig lakáscica volt, kicsapja az utcára, amíg én dolgozok. Illetve azt is mondta, nem jöhetek vissza a macskáért, mert többé nem lát szívesen az otthonában, és bántani fog, ha átlépem a küszöböt.”

Ezután értesítette a macskatulajdonos a rendőrséget, akiknek a segítségével sikerült visszaszereznie a cicáját, írja a Fox News.

Fotó: Pixabay

A menyasszörnyek köztünk élnek:

Exit mobile version