Joe Biden egészen bizarr megjegyzést tett egy kislányra

Á.K. | 2021. Június 02.
Joe Biden amerikai elnök az Emlékezet napján tartott beszédet amerikai katonák és családjaik előtt, amikor az egyik veterán lányára beszéd közben igencsak furcsa megjegyzést tett.

Joe Bident a megválasztása előtt az idős kora mellett többen támadták azzal is, hogy korábban többször is tett már furcsa megjegyzéseket lányokra, a hajukat igazgatta vagy épp a vállukra tette a kezét nyilvánosan. A jobboldalon próbálták emiatt ráaggatni a vén pedofil jelzőt, ám sikertelenül, ugyanis Bident végül megválasztották, és az egy-két ócska bókot leszámítva valójában semmi nem utalt arra, hogy pedofil lenne. Ilyen utalás most sem történt, mégis egészen kellemetlen az, amit egy Emlékezet napi ünnepségen mondott a pódiumon állva a beszéde közben egy kislánynak – írta meg a Telex.

A rendezvényen felszólalt egy veterán kislánya is, Joe Biden pedig a beszéde egy pontján elmondta, kikkel állhatott itt egy színpadon, majd kinézett a lányra, és az alábbiakat mondta (a videóban ez a rész 13 és fél percnél következik):

Imádom a csatokat a hajadban. Emberek, mondok valamit, nézzetek rá. Úgy néz ki, mintha 19 éves lenne, úgy ül ott, mint egy ifjú hölgy, a lábait keresztbe vetve.

Nem tudjuk, mi volt az elnök célja a fenti sorokkal, és az is érdekes, hogy egy sok évtizedes rutinnal bíró politikus miért mond ilyeneket a mikrofonba (meg úgy egyáltalán), de az biztos, hogy Joe Biden megkapta érte a magáét. Újra terjedni kezdett a választás előtt egyszer már felfutott #creepyjoe (#hátborzongatójoe) hashtag, és rengetegen kritizálják az elnököt a mondataiért.

Joe Bidenről az nlc-n:

Exit mobile version