nlc.hu
Baba

Botladozva szállt repülőre Joe Biden

Joe Bidennek meggyűlt a baja a lépcsővel, miközben felszállt az elnöki gépre – videó

Az Egyesült Állami elnöke többször megbotlott, amikor az Air Force One felé igyekezett.

A lónak is négy lába van, mégis megbotlik, tartja a mondás. Mindannyian kerültünk már olyan helyzetbe, amikor nyilvános helyen sikerült felbuknunk, elesnünk vagy megbotlanunk, csak nekünk annyi előnyünk van az Egyesült Államok elnökével szemben, hogy általában nincsenek stábok a közelben, amik ezeket a pillanatokat rögzítenék.

Így viszont már az egész világ tudja, hogy amikor Joe Biden megpróbált felszállni az Andrews légitámaszponton az elnöki repülőgépre, megbotlott a vörösszőnyeggel borított lépcsőn:

A 78 éves elnök méltósággal viselte a helyzetet, utolsó botlása után leporolta a nadrágját, majd a lépcső tetején tisztelgett egyet mielőtt eltűnt volna a gép belsejében.

Ha még emlékeznek, Joe Biden lába 2020 novemberében megsérült, amikor egyik kutyájával játszott. Szerencsére nem lett nagyobb baj, de orvosai javaslatára egy speciális lábrögzítő műanyag csizmát kellett viselnie. 

Joe Biden mielőtt az elnöki különgéppel elhagyta volna az Andrews légitámaszpontot

Joe Biden mielőtt az elnöki különgéppel elhagyta volna az Andrews légitámaszpontot. (Fotó: Porfimedia)

Még több hír Joe Bidenről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top