nlc.hu
Otthon

Visszatérhetnek Joe Biden kutyái a Fehér Házba

Visszatérhetnek Joe Biden harapós kutyái a Fehér Házba

Majort és Champet egy váratlan harapás miatt vitték el a Fehér Házból, de a Fehér Ház szóvivője szerint a távollétük csak ideiglenes, és hamarosan visszatérhetnek Biden elnök mellé.

Ahogy azt mi is megírtuk korábban, Joe Biden elnök fiatalabb kutyája, a 2018-ban egy menhelyről befogadott német juhász, Major megharapott valakit a Fehér Házban, és emiatt azonnal el kellett hagynia új otthonát, ahová csak másfél hónapja költözött be. A kutyát a család Delaware-ben található birtokára szállították vissza, és vele ment a másik Biden kutya, a veterán Champ is. Azóta az is kiderült, hogy Major egy számára ismeretlen ember hirtelen megjelenésére reagált rosszul, az őrség egyik tagját, a szövetségi titkosszolgálat egyik ügynökét harapta meg. Az ügynök sérüléseit a Fehér Ház orvosi személyzete a helyszínen ellátta – írta meg a Telex.

Joe Biden épp Majorrel és Champpel játszik (fotó: Profimédia)

Joe Biden épp Majorrel és Champpel játszik (Fotó: Profimédia)

A Fehér Ház szóvivője, Jen Psaki szerint a két kutyának azonban nem a harapás miatt kellett mennie, hanem amúgy is tervben volt, hogy egy időre hazatérnek, mivel a First Lady néhány napra elhagyta a Fehér Házat, hogy Kaliforniába és Washington államba utazzon. A szóvivő szerint Jill Biden visszatérése után Major és Champ is visszajöhet a Fehér Házba. Reméljük, a szövetségi titkosszolgálat tagjai is örülnek a hírnek.  

Olvasnál még Bidenékről?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top