nlc.hu
Otthon

Harapott Joe Biden kutyája a Fehér Házban

Joe Biden kutyái nem maradhatnak a Fehér Házban, az egyikük megharapott valakit

Joe Biden egyik vonzó tulajdonsága, hogy Trumppal ellentétben szereti a kutyákat. Két kutyája, Major és Champ be is költözött vele a Fehér Házba, de most vissza kell menniük a családi birtokra, ugyanis Major megharapott valakit.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Joe Biden kutyája, Major kit harapott meg, de az biztos, hogy az eset még a múlt héten történt, és volt annyira komoly, hogy a két kutya nem maradhat tovább a Fehér Házban: Major és Champ visszaköltözik a Biden család Delaware állambéli birtokára – írja a 444.

Joe Biden a kutyáival pózol (fotó: Profimédia)

Joe Biden a kutyáival pózol (fotó: Profimédia)

A hároméves Major már korábban is okozott problémákat, mivel sokat ugrált, acsarkodott és rendszeresen megugatta a biztonsági személyzet tagjait. A Biden család másik kutyája, Champ már tizenhárom éves, öreg kutyus, vele nem voltak ilyen gondok, ennek ellenére most ő is hazaköltözik Majorrel együtt. A kutyák mindössze másfél hónapon át laktak a Fehér Házban.

Olvasnál még Joe Bidenről?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top