nlc.hu
Trend

Furcsa találmánnyal rukkoltak elő a japánok

Megint furcsa találmánnyal rukkoltak elő a japánok

Nem meglepő, hogy ez az érdekes párna is Japánból indult el. Mint sok egyéb, furcsa találmány.
Hito wo Dame ni Suru

Neked is fáj a nyakad, mert sokat nézel lefelé, miközben az okostelefonodat nyomkodod? Vagy esetleg szeretnéd, ha helyetted tartanának olyan dolgokat, mint egy pohár ital, vagy az elektromos kütyüd, miközben azt fotózod, ahogy egy pohár italt szürcsölgetsz?

Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszoltál, akkor a Village Vanguard japán találmányát neked találták ki. A Hito wo Dame ni Suru-ra keresztelt karpárnájuk ugyanis pont ezeket az igényeket elégíti ki. Ez, ahogy a neve is mutatja, egy párna két kézzel, amely nemcsak megfog nekünk dolgokat, de szükség esetén meg is vigasztal minket a puha ölelésével, és egyszerű nyaktartó párnaként is funkcionál.

A SoraNews szerint a Village Vanguard online boltjában 31,89 dollárért, (potom tízezer forintért) lehet előrendelni a Hito wo Dame ni Suru karpárnát.

A japánok egyébként híresek a furcsábbnál furcsább találmányaikról. Ebben a cikkünkben például olyan eszközökről írtunk, amelyek vagy nagyon meglepőek, de sok hasznuk nincs, vagy épp ellenkezőleg, nagyon hasznosak. Mint azok a mini hűtők egy japán bevásárlóközpontban, amelyek arra hivatottak, hogy a romlandó, újonnan vásárolt ételeket frissen tartsák. 

Fotó: Village Venguard

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top