Trend
Szponzorált tartalom

Világhírű musicalekkel ünnepel idén a Szegedi Szabadtéri (X)

Fergeteges Broadway hangulat és a hazai színházi élet legnépszerűbb sztárjai költöznek nyáron a Szegedre, a Dóm térre. Az idén 90 éves Szabadtéri Játékok valódi ünnepi műsorral vár téged is!

Alföldi Róbert, Feke Pál, Sári Évi, Csonka András, Janza Kata, Stohl András, Veréb Tamás és Szabó P. Szilveszter. Csak néhány név azok közül a sztárok közül, akikkel már biztosan találkozhatsz idén nyáron a Szegedi Szabadtéri szuperprodukcióiban.

Világhírű musicalekkel ünnepel idén a Szegedi Szabadtéri (X)Június 24-én az Ajándékkoncert című különleges szimfonikus zenekari koncerttel indul az évad, majd öt estén át a Jézus Krisztus Szupersztár érkezik a Dóm térre, a Madách Színház előadásában. A minden idők legismertebb magyar sportolója, és az egyik legnagyszerűbb futballcsapat történetét feldolgozó Puskás, a musical két estén át kápráztatja el a nézőket. Az idén 70 éves a Magyar Állami Népi Együttes július 23-i Tánc-Ünnep című produkciója egy igazi összművészeti előadás, amely az ötvenes évektől napjainkig mutatja be a legendás együttes művészetét. A sztárvendégekkel teli produkció újító szellemű hangszerjátékában az autentikus népzene, a szimfonikus zenekari hangzás, és a virtuóz kortárs hegedűmuzsika találkozik, Bartók kórusműveire rímel az elementáris blues és a rock’n’roll.

Ha odavagy a soul- és diszkó zenéért, akkor az Apáca show-t semmiképp ne hagyd ki! A Szegedi Szabadtéri Játékok és a Zikkurat Színpadi Ügynökség nagysikerű produkciója Szente Vajk rendezésében tér vissza, igazi sztárszereposztással. A diszkódívát, Deloris Van Cartier-t Sári Évi játssza, míg a neki rejtekhelyet biztosító szigorú zárdafőnöknőt Janza Kata alakítja. O’Hara atyaként ezúttal is Csonka András lép színpadra, Feke Pál lesz Eddie Souther rendőrtiszt, Alföldi Róbert pedig gengszterként, Curtis Jackson szerepében látható. A nagysikerű produkció idén nyáron triplázni fog, július 30-án, 31-én és augusztus 1-jén garantálja a fergeteges hangulatot.

Világ hírű musicalekkel ünnepel idén a Szegedi Szabadtéri (X)Igazi musical legenda premierje zárja a Dóm téri évadot, a West Side Story számtalan generációt meghódított már, a Dóm téri színpadon idén hat estén át láthatod.  Az 50-es években játszódó szívhezszóló szerelmi történetben két rivális, különböző etnikai hátterű banda, a Jets és a Sharks harcát követheted végig, miközben Tony és a puerto rico-i Maria egymásba szeret.  Alföldi Róbert rendezésében a szegedi színésznő, Ágoston Katalin alakítja a gyönyörű Maria-t, szerelmét, Tony-t pedig Kocsis Dénes játssza. Medveczky Balázs a Sharks vezetőjének, Bernardonak a szerepében tűnik fel. Maria barátnőjét, Anitát Nádasi Veronika alakítja, Brasch Bence pedig Riff-ként, a Jets vezetőjeként áll színpadra. A prózai szerepekben olyan neves hazai művészeket láthatsz, mint Stohl András és Bezerédi Zoltán.

Ha a forró nyári estékre a hűs platánfákkal ölelt Újszegedi Szabadtéri Színpadot választod, a Játékszín vígjátékán, a Kölcsönlakáson, a Szöktetés a szerájból című vígoperán, Moliére komédiáján, a Scapin furfangjain, vagy a Nők az idegösszeomlás szélén című vígjátékon kacaghatsz!

Élvezd a különleges produkciókat a legjobb helyekről: szegediszabadteri.jegy.hu!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top