Trend

Zabolátlan, természetes üdeség – Svédország ihlette a nyár illatát (x)

Egy egyedülálló illatgyűjtő expedíció keretében Svédország legjellegzetesebb illatait kutatta és zárta palackba az Oriflame parfümkészítő csapata egy innovatív technológia segítségével anélkül, hogy a növényeket eltávolították volna természetes élőhelyükről. Így jött létre az .SE Swedish Experience parfümök magával ragadó világa, amelyben Svédország esszenciális értékei köszönnek vissza a szárazföldtől a tengerig.

Az Oriflame hisz abban, hogy valójában a belsőnkből és a külsőnkből fakadó egyensúly az, amely erőt ad a mindennapokban és elvezet minket az életünk feletti kontrollhoz nap mint nap. Ugyanakkor magunk mellett felelősek vagyunk a környezetünkért is. Ezért készít olyan termékeket a fenntartható szépség jegyében a márka, amelyeket a természet inspirál.

Illatexpedíció Svédország lélegzetelállító tájain

2019-ben egy igazán nagy kihívásra vállalkozott az Oriflame multikulturális parfümszakértő csapata. Különböző szakterületekről érkező kollégáik hónapokig járták Svédország tájait, hogy begyűjtsék a vidék legjellegzetesebb illatait a márka új parfümkollekciójához.

Fenntartható technológia a környezetünk védelmében

Az illatexpedíció eredményeként pedig létrejött az .SE, az Oriflame legújabb illatkollekciója, amely új szintre emeli a parfümkészítést. A márka saját fejlesztésű ún. Scent.Trap® és Pure.Scent® technológiája lehetővé teszi azt, hogy úgy ragadják meg az illatok lényegét, hogy ne kelljen azokat eltávolítani természetes környezetükből, fenntartható módon segítve a környezet természetes fejlődését. Ráadásul a fenntarthatóság itt nem áll meg: az új .SE parfümök palackja újrahasznosított üvegből készül olyan csavaros pumpával, amely könnyen eltávolítható a további újrahasznosítás érdekében.

Zabolátlan, természetes üdeség - Svédország ihlette a nyár illatát (x)

Svéd élmény illatokba zárva

A fenntartható technológiával készült parfümkollekció két illattal ajándékozta meg a szenvedélyes aromák szerelmeseit. Az.SE Blazing Warmth vibráló, intenzív illatával optimizmust és örömöt sugároz. Az izzó nyírfa füstös aromája feléleszti a bennünk lángoló tüzek emlékeit, a citrusos varádics ragyogó robbanása pedig a várakozással teli, új kezdetek virágzó érzelmeit fejez ki. Az .SE Wild Hearts illatát pedig Svédország hidegvizű, varázslatos tavai ihlették. A vadon termő rozmaring aromája az érintetlen természet szépségét idézi, a nőies pézsma pedig összefonódva az édes turbolya illatával alkot tökéletes harmóniát.

További információ:  https://hu.oriflame.com/brands/swedish-experience

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top